Valittu kuvakansio:

Power Truck Show Härmä 2015

Muut kuvat:

Power Truck Show Härmä 2015
p1016779p1016779
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
Power Truck Show Härmä 2015p1016779


Kuvan tiedot

Raskaan kaluston innovatiivinen konekorjaamo


Pian 40-vuotias Konekorjaamo Riikonen Joensuussa on yksi Suomen suurimpia raskaan kaluston korjaamoja. Merkkivapaa rakenteellinen huolto- ja korjaustyö hyötyajoneuvoihin sekä työkoneiden ja nostolaitteiden korjaus kuuluvat perinteisesti Riikosen palveluihin. Täyden palvelun merkki- ja takuuhuoltoihin sisältyvät myös kuorma-autojen, rekkojen ja muiden hyötyajoneuvojen moottorihuollot akselivälimuutoksista katsastuspalveluihin! Olemme A-jarrulupakorjaamo ? ja meiltä myös ajo-ja digipiirtureiden tarkastukset ja huollot ja kaikki ilmastointilaitehuollot! Kysy myös laadukkaista MST ?Karlavagnen perävaunuista, joita tuomme maahan ja huollamme.

Konekorjaamo tunnetaan myös omista RIIKO® -tuotteista, jotka ovat räätälöityjä ratkaisuja urakoitsijoiden tarpeeseen. Nopeasti vaihdettava soravarustus, puuvarustus tai muut innovatiiviset päällerakenteet kuorma-autoihin tekevät hyötyajoneuvosta monikäyttöisen ja tuottavan. Energy Trailer on suosituin raskaan kaluston perävaunu, joka kuuluu myös RIIKO® -tuoteperheeseen. RIIKO® -peränasennusteline on loistava esimerkki yrityksen tuotekehitystyöstä, jota tehdään yhdessä urakoitsijoiden esittämien toiveiden mukaan.

Yrityksen vahvuutena ovat vankka hydrauliikka- ja pneumatiikkaosaminen sekä saman katon alta löytyvät 3D-suunnittelu, koneistaminen, hitsaus. Yhteistyö samalla tontilla toimivan Palvelukonepaja Riikosen kanssa tuo kustannustehokkuutta ja nopeutta konekorjaamon toimintaan.
i
www.riiko.fi
Konekorjaamo Riikonen Oy
Helatie 19, Joensuu
(013) 897 988

Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva
Kuvaa on katsottu 1461 kertaa
Arvosana kuvasta ( 0 arvostelua ):

Kommentit

Ei kommentteja

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*