Valittu kuvakansio:

Viisi kolmoskuitunippua siirrettiin vertailukokeessa Terminatorkuormatilasta alumiinipankkokuormatilaan.

Muut kuvat:

Viisi kolmoskuitunippua siirrettiin vertailukokeessa Terminatorkuormatilasta alumiinipankkokuormatilaan.
Vertailukuorma Terminator XXL 8.8 pankoilla, Tolpat hieman  vajaat .Vertailukuorma Terminator XXL 8.8 pankoilla, Tolpat hieman  vajaat .
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
Alumiinipankkokuormatila on nyt täynnä . Vasemmanpuoloisen auton nippu ei mahtunut talumiinipankkokuormatilaan. Siinä on kokeen osoittama kuormatilojen kokoero.Vertailukuorma Terminator XXL 8.8 pankoilla, Tolpat hieman vajaat .


Kuvan tiedot

Pankkojen vertailutestissä Metkossa lastattiin Terminatorkuorma Exteihin. Kuormavertailu tuli tehtyä neljästi ja erotus aina yli 10 m3.-- Koe oli julkinen ja todistejia kokoerolle oli kahtena koepäivänä satamäätin-

Tällä sivulla on kuvia kokeista ja vertailukoe myös videoitiin.

Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva
Kuvaa on katsottu 1468 kertaa
Arvosana kuvasta ( 1 arvostelu ):

Kommentit

"Ensi syksynä avaamme myös erillisen www- sivuston, jossa käsittelemme pelkästään pankkomallistomme tuotevarkauksiin ja luvattomaan käyttöön liittyviä asioita."
Heikki Jokela on avannut sivuston terminator.fi jossa hän esittelee luvatta käyttöönottamiaan kuvia. Kuvavarkaus on myös rikos.ja rikoksen tekee vakavaksi se, että kuvat ovat tehty aivan muuhun tarkoitukseen ja, että laskelmat ovat manipuloituja ja harhaan johtavia.
Lähettäjä kh / 9.7.2016
Lähettäjä .. / 19.9.2016

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*