Valittu kuvakansio:

Power Truck Show Härmä 2015

Muut kuvat:

Power Truck Show Härmä 2015
Terminator XXL 8.8 CE ja 11 CE puutavarapankkoja toimitamme myös suoraan varastosta. Pintakäsittely 1 vrk ja rahti 1 vrk. Terminator XXL 8.8 CE ja 11 CE puutavarapankkoja toimitamme myös suoraan varastosta. Pintakäsittely 1 vrk ja rahti 1 vrk.
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
Power Truck Show Härmä 2015Terminator XXL 8.8 CE ja 11 CE puutavarapankkoja toimitamme myös suoraan varastosta. Pintakäsittely 1 vrk ja rahti 1 vrk.


Kuvan tiedot

Terminatoreissa on tyyliä ja laatua. Raaka-aineet ovat maailman parhaita ajoneuvoteräksiä ja pintakäsittely takaa pitkän maalien pysyvyyden kovissakin olosuhteissa..

Tolppien "pieni suuri keksintö " parantaa pankkojen käyttöarvoa tuotannosta,varastointiin , ja myyntiin sekä pankkojen käyttöön.

Lasermerkinnät helpottavat ja selkeyttävät myös pankkojen valmistusta laserleikkauksesta särmäykseen sekä kokoonpanoon, että pinnoitukseen.


Tuotantotilauspankkojen toimitusajat ovat 2 viikkoa- 3 viikkoa tilauksesta.

Värivalikoima RAL kartan 490 väristä.

Heikki Jokela 050 4129 024

Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva
Kuvaa on katsottu 1215 kertaa
Arvosana kuvasta ( 0 arvostelua ):

Kommentit

"Ensi syksynä avaamme myös erillisen www- sivuston, jossa käsittelemme pelkästään pankkomallistomme tuotevarkauksiin ja luvattomaan käyttöön liittyviä asioita."
Heikki Jokela on avannut sivuston terminator.fi jossa hän esittelee luvatta käyttöönottamiaan kuvia. Kuvavarkaus on myös rikos.ja rikoksen tekee vakavaksi se, että kuvat ovat tehty aivan muuhun tarkoitukseen ja, että laskelmat ovat manipuloituja ja harhaan johtavia.
Lähettäjä kh / 9.7.2016
Lähettäjä .. / 19.9.2016

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*