Valittu kuvakansio:

Tässä esimerkki Eestikopion pintakäsittelystä. Pankko on ruosteessa jo käyttöön otettaessa parin viikon ulkovarastoinnin jälkeen. - Ohut maalikerros ilman pohjatöitä , sehän on halvan hinnan tae.

Muut kuvat:

Tässä esimerkki Eestikopion pintakäsittelystä. Pankko on ruosteessa jo käyttöön otettaessa parin viikon ulkovarastoinnin jälkeen. -  Ohut maalikerros ilman pohjatöitä , sehän on halvan hinnan tae.
Terminatorit säästävät polttoainetta. ( 2l-5l/100 km)Terminatorit säästävät polttoainetta. ( 2l-5l/100 km)
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
Eestikopion pinakäsittelyssä on selvästi tingitty. Puutavarapankon teräsraepuhallus ja sinkkipohjustus ovat välttämättömiä pinnoituksen pysyvyyden takaamiseksi. Lisäksi teräslaatu on ratkaisevassa asemassa käyttöiän kannalta kotelorakenteisissa pankoissa.Terminatorit säästävät polttoainetta. ( 2l-5l/100 km)


Kuvan tiedot

Väärä teräsvalinta,Teräsraepuhalluksen poisjättö, sinkkipohjustuksen laiminlyönti ja pelkkä ohut pintamaali eivät tuo asiakkaalle nykypäivän pankkojen laatuvaatimuksista oikeaa kuvaa.

Laiminlyönnit pilaavat teräspankkojen mainetta ja kaikenlisäksi pankon turvallinen käyttöikä jää neljään viiteen vuoteen ja tällaisen pankon jälleenmyyntiarvo on romuraudan hintaluokassa.

Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva
Kuvaa on katsottu 1243 kertaa
Arvosana kuvasta ( 6 arvostelua ):

Kommentit

Laatua ei ole kopioitu.
Lähettäjä XXL tekniikkaa on kallista kopioida / 19.9.2016

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*