Raskaan kaluston ammattilaiset ja tuotteet löydät meiltä

Konekorjaamo Riikonen Oy on raskaan kaluston monimerkkikorjaamo ja RIIKO® päällirakennevalmistaja. Olipa kyse uuden kalustosi hankinnasta tai käytetyn korjaamisesta, periaate on sama: Kerralla valmista – sovitussa ajassa. Jo vuodesta 1981.

Käytetyt tuotteet

Meiltä kattavasti käytetyt kuorma-autot, perävaunut ja työkoneet heti toimitukseen. Kysy myös vuokrausmahdollisuudesta!

  • tienhoitoauto-asennus-konekorjaamo-riikonen

    SCANIA R580

    Lue Lisää
  • volvofh-koukkuauto-4akselinen4

    VOLVO FH

    Lue Lisää
  • VOLVO FH16 650

    Lue Lisää
  • kaytetty-puuauto-scania

    SCANIA R650

    Lue Lisää
  • renault-sorakippi1

    RENAULT Premium 370

    Lue Lisää
  • volvo-fh12-imuauto19

    VOLVO FH12

    Lue Lisää
  • volvofh-480-2

    VOLVO FH 480

    Lue Lisää
  • kaytetty-scania-vaihtolava-auto2

    SCANIA 144G

    Lue Lisää

Vahvaa osaamista yli 40 vuotta

konekorjaamo-riikonen-oy-rekkahuolto-joensuu

Raskaan kaluston korjaamo

Raskaan kaluston korjaamopalvelut Joensuussa vankalla yli 40 vuoden kokemuksella. Teemme korjaukset, huollot ja asennukset kaikkiin raskaan kaluston ajoneuvoihin ja työkoneisiin. Monimerkkikorjaamona huollamme kaiken merkkiset, malliset ja ikäiset raskaan kaluston ajoneuvot, kuten kuorma-autot, perävaunut, pyöräkuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, nostolaitteet, aurat, tiehöylät ja linja-autot. Osaava henkilökuntamme ja kattavat laitteistomme takaavat, että työt hoituvat sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. Kuulumme kansainväliseen MECA Truck korjaamoketjuun.

Raskaan kaluston katsastus

Korjaamohallimme yhteydessä toimii katsastushalli, jossa katsastamme kuorma-autot, perävaunut, linja-autot ja työkoneet yhteistyössä Kuurnan Autokatsastuksen kanssa. Meiltä saat määräaikais-, rekisteröinti-, muutos-, maahantuonti- ja kytkentäkatsastukset sekä katsastustarkastukset ja -huollot. Katsastukseemme on helppo tulla ja tilava läpiajohalli takaa mutkattoman katsastuskäynnin.

riiko-puutavara-päällirakenne-avainlipputuote-konekorjaamo-riikonen-oy

RIIKO® päällirakenteilla Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt RIIKO® puutavarapäällirakenteille Avainlippu-merkin. Merkki on osoitus suomalaisesta työstä. Avainlippu-tuote on valmistettu Suomessa ja tuotteen kotimaisuusaste on yli 50 %. RIIKO® puutavarapäällirakenteita on valmistettu ja asennettu toimipisteellämme Joensuussa yli 30 vuotta. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta tuotteitamme ja työtämme kohtaan. Kiitos, että tuette suomalaista työtä!

RIIKO® päällirakenteiden tuotanto

Valmistamme RIIKO® puutavara-, sora- ja energiapäällirakenteet merkkivapaasti kaikkiin kuorma-autoihin kaikkien akseli- ja jousitusvaihtoehtojen erityisvaatimusten mukaan. Myös RIIKO® nosturitelineet toteutetaan kaikkiin markkinoiden nosturimalleihin. Päällirakennamme myös perävaunut, jolloin saat toimivan kalustopaketin kerralla yhdestä paikasta. Laajasta komponentti- ja varusteluvaihtoehdoista voit valita käyttötarkoitukseesi sopivat vaihtoehdot. Teemme lisäksi myös paljon yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti aina erikoisnosturitelineistä pieniin lisäosiin saakka.

riiko-kasettiperavaunut-joensuu
tienhoitoauto-meiren-konekorjaamo-riikonen

Jälleenmyynti ja edustus

Oman tuotantomme ohella valikoimamme koostuu tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten valmistajien merkkituotteista. Toimimme mm. Kesla puutavaranostureiden, Tamtron puutavaranosturivaakojen ja Kilafors perävaunujen virallisena jälleenmyyjänä. Edustamiimme merkkeihin kuuluvat myös mm. L5 Navigation koneohjausjärjestelmät sekä Meiren tienhoitolaitteet. Meiltä saat lisäksi myös raskaan kaluston renkaat ja vanteet sekä varaosat kattavasta valikoimasta.

Asennukset ja huollot

Tarjoamme myös kattavat raskaan kaluston asennus- ja huoltopalvelut. Teemme nosturi- ja nostolaiteasennukset merkkivapaasti kaikkiin nosturitelineisiin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Asennamme puutavara- ja kappaletavaranosturit sekä muun muassa takalaitanostimet, vaihtolavalaitteet, kipit ja koukkulaitteet. Kaikkiin nostolaitteisiin hoituu myös huollot ja korjaukset sekä määräaikais- ja 10-vuotistarkastukset. Asennamme myös tienhoitolaitteet merkkivapaasti kaikkiin kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Teemme mm. aurapuskurien, hydrauliikan ja sähköjen asennukset sekä tarvitsemasi lisävarustelut aina vetolaitteista valoasennuksiin saakka.

riiko-puutavara-auton-päällirakenne-konekorjaamo-riikonen
raskaan-kaluston-renkaat-konekorjaamo-riikonen

Varaosa- ja rengaspalvelu

Meiltä saat raskaan kaluston varaosat ja lisätarvikkeet suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella kuorma-autoihin, perävaunuihin, työkoneisiin ja nostolaitteisiin. Tarjoamme myös laajan valikoiman raskaan kaluston renkaita ja vanteita kaikissa hintaluokissa. Rengasvalikoimamme kattaa kaikki raskaan kaluston ajoneuvot, kuten kuorma-autot, perävaunut, pyöräkoneet, metsäkoneet, työkoneet ja traktorit. Valikoimasta löytyy myös muun muassa lumiketjut ja CTI -rengaspainejärjestelmät.

Tuotteet ja palvelut

fiFI