Edelleen ylivoimaisesti suurin kuormatila - muotoilussa sen salaisuus.

04.09.2019 11:06

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Puutavarapankkojen käyttäjäkunta seuraa tarkasti eri pankkovalmistajien tuotteitten ominaisuuksia  joten pitkässä juoksussa "pluffikorteilla" ei pelata.

Olemme tehneet Terminatoreille useita testejä ja vertailuja , joissa olemme kehittäneet pankkomallistoamme . Paljon käsitelty yhdistelmien kuormatilavertailutesti on yksi testeistämme. Lisäksi olemme testanneet monissa yhteyksissä  pintakäsittelymahdollisuuksia kuumasinkityksellä sekä tietenkin Terminatoreitten kehitystyössä on ollut alusta lähtien aerodynamiikat ja käyttölujuuden testit. - Jäljitelmäpankkojen testit ja vertailut ovat vedetyt "hatun alta" markkinoitten tukemiseksi.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl
     Klikkaa kuvasta vertailutestiVIDEOON !!!

Terminatorien kuormakojen ylivertaisuus alumiinipankkoihin verrattuna testattiin satojen ammattimiesten seuraamana yli viisi vuotta takaperin FinnMetkossa ja se sai vastineen Alupankkovalmistajan testistä Maxmossa 2014. Tällä "korttitempputason" testillä alan luotettava valmistaja osoitti käyttäjäkunnalleen alumiinipankkojen kuormatilakoon samansuuruiseksi " jopa suuremmaksi" , kuin Terminatoreissa.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Valmistettuamma ja markkinoituamme tehokkaasti Terminatoreita, kasvoi markkinaosuutemme Suomessa reippaasti yli 50%:n . Tämä aiheutti Maxmon vertailutestin ja asiakaskunnan manipuloinnin, jolla "historic" pankkojen valmistajat saivat tarvittavan aikalisän sekä aloittivat samalla valmistautua oman tilapankkomallin valmistukseen.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Ensimmäinen malliston korjausliike tuli Ruotsista ja seuraavaksi tuli Suomesta muutamia vuosia sitten omat teräspankkoversiot , joita markkinoidaan tilavimpina, kevyimpinä , aerodynaamisimpina , sekä tietenkin kestävimpinä markkinoillamme olevista pankoista. 
Nyt meitä on siis jo puolisen tusinaa eri valmistajaa , joista viisi kilpailijaamme todistelivat aikanaan , ja julkisesti , Terminatori kuormatilakoon merkityksettömyyttä.- Mutta miksi ?

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Terminator totuutta vääristellään edelleen sekä alumiinipankkojen, että teräspankkojen markkinoinnissa. Luottavaisia asiakkaita harhautetaan mittailemalla vertailumittoja jostain erityispaikasta tyyliin " suksipoksipakettiauto" ja kokonaistotuus jätetään hämärän peittoon. 

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Terminator pankkomallisto on kehitetty tehtäväänsä täysin puhtaalta pöydältä ja sen muotoilussa onnistuttu kokoamaan ilman "proteesiliitoksia" pankko, joka kestää vertailun kuormatilakoon lisäksi myös aerodynamiikan, liukuestepintojen sekä kestävyyden ja keveyden osalta. - Lisäksi olemme , -ja pyrimme jatkossakin olemaan edelläkävijä myöskin pankkoille tärkeän pintakäsittelyn osalla.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

HeiikiJ
01.06.2019 6:28Kehitimme kymmenessä vuodessa koko maailman pankkomarkkinoitten tehokkaimman, turvallisimman ja kattavimman pankkomalliston.
14.09.2019 10:32Kuumasinkitty pankko on käytössä täysin ruostumaton.
12.09.2019 21:26" YKSI PAKETTI - YKSI HINTA"
08.09.2019 10:48Terminatorien pintakäsittelyssä on myös täysin ruostumaton kuumasinkitysvaihtoehto, - olisiko siinä mitään järkeä ???
05.09.2019 12:16LUE TÄSTÄ! Syksyn järkälemäinen Kivirock maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti on ilmestynyt - ENSIJAKELUSSA Maxpossa Hyvinkäällä to, pe, ja la
04.09.2019 11:06Edelleen ylivoimaisesti suurin kuormatila - muotoilussa sen salaisuus.
03.09.2019 19:06Erot Terminatoreitten ja niitten jäljitelmäpankkojen välillä alkavat selkeytyä.
29.08.2019 12:28TimberRoad 2020 -projektille asettamamme ympäristöystävällisyyden vaatimukset täyttyvät kaikilta osin, - ja uskomme pystyvämme ylittmään Eu: asettamat vaatimukset hyvinkin selvästi.
28.08.2019 7:00Mikä on TimberRoad 2020 - projekti ???
25.08.2019 15:315. Kitkalevyt ja liukukiinnikkeet.

Siirry arkistoon »