Edelleen ylivoimaisesti suurin kuormatila - muotoilussa sen salaisuus.

04.09.2019 11:06

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Puutavarapankkojen käyttäjäkunta seuraa tarkasti eri pankkovalmistajien tuotteitten ominaisuuksia  joten pitkässä juoksussa "pluffikorteilla" ei pelata.

Olemme tehneet Terminatoreille useita testejä ja vertailuja , joissa olemme kehittäneet pankkomallistoamme . Paljon käsitelty yhdistelmien kuormatilavertailutesti on yksi testeistämme. Lisäksi olemme testanneet monissa yhteyksissä  pintakäsittelymahdollisuuksia kuumasinkityksellä sekä tietenkin Terminatoreitten kehitystyössä on ollut alusta lähtien aerodynamiikat ja käyttölujuuden testit. - Jäljitelmäpankkojen testit ja vertailut ovat vedetyt "hatun alta" markkinoitten tukemiseksi.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl
     Klikkaa kuvasta vertailutestiVIDEOON !!!

Terminatorien kuormakojen ylivertaisuus alumiinipankkoihin verrattuna testattiin satojen ammattimiesten seuraamana yli viisi vuotta takaperin FinnMetkossa ja se sai vastineen Alupankkovalmistajan testistä Maxmossa 2014. Tällä "korttitempputason" testillä alan luotettava valmistaja osoitti käyttäjäkunnalleen alumiinipankkojen kuormatilakoon samansuuruiseksi " jopa suuremmaksi" , kuin Terminatoreissa.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Valmistettuamma ja markkinoituamme tehokkaasti Terminatoreita, kasvoi markkinaosuutemme Suomessa reippaasti yli 50%:n . Tämä aiheutti Maxmon vertailutestin ja asiakaskunnan manipuloinnin, jolla "historic" pankkojen valmistajat saivat tarvittavan aikalisän sekä aloittivat samalla valmistautua oman tilapankkomallin valmistukseen.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Ensimmäinen malliston korjausliike tuli Ruotsista ja seuraavaksi tuli Suomesta muutamia vuosia sitten omat teräspankkoversiot , joita markkinoidaan tilavimpina, kevyimpinä , aerodynaamisimpina , sekä tietenkin kestävimpinä markkinoillamme olevista pankoista. 
Nyt meitä on siis jo puolisen tusinaa eri valmistajaa , joista viisi kilpailijaamme todistelivat aikanaan , ja julkisesti , Terminatori kuormatilakoon merkityksettömyyttä.- Mutta miksi ?

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Terminator totuutta vääristellään edelleen sekä alumiinipankkojen, että teräspankkojen markkinoinnissa. Luottavaisia asiakkaita harhautetaan mittailemalla vertailumittoja jostain erityispaikasta tyyliin " suksipoksipakettiauto" ja kokonaistotuus jätetään hämärän peittoon. 

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

Terminator pankkomallisto on kehitetty tehtäväänsä täysin puhtaalta pöydältä ja sen muotoilussa onnistuttu kokoamaan ilman "proteesiliitoksia" pankko, joka kestää vertailun kuormatilakoon lisäksi myös aerodynamiikan, liukuestepintojen sekä kestävyyden ja keveyden osalta. - Lisäksi olemme , -ja pyrimme jatkossakin olemaan edelläkävijä myöskin pankkoille tärkeän pintakäsittelyn osalla.

Kuvahaun tulos haulle terminator xxl

HeiikiJ
01.06.2019 6:28Kehitimme kymmenessä vuodessa koko maailman pankkomarkkinoitten tehokkaimman, turvallisimman ja kattavimman pankkomalliston.
03.04.2020 20:30KATSO TÄSTÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! uutislähetys - juontajana Helena Riihitupa
01.04.2020 7:31Ilmanvastuskerroin Cw , ja ilmanvastus.
01.04.2020Puutavaranipun sidonta on kuormasiteitten, kitkavoimien sekä pankkokiinnitysten yhteispeliä.
29.03.2020 9:10Weckmanin supertilava ja kevytrakenteinen viisiakselinen raakapuuvaunu.
22.03.2020 10:48Terminatorimiesten 6 (+ 1) palvelupistettä pitävät osaltaan huolen puutavara-autojen toimivuudesta.
20.03.2020 18:00Terminator miehet palvelevat 24/7 , - ja kesälomat 2020 peruttu.
18.03.2020 8:52TimberRoad 2020 siirtoauto.
17.03.2020 8:48TimberRoad 2020 "syöttöautomallit".
15.03.2020 12:00TimberRoad 2020 vetoautojen kuormatilat ja kantavuudet ovat identtisiä.

Siirry arkistoon »