Etsi "Viisi virhettä" kisa sai voittajansa, - mutta miksi teimme tämän???

02.03.2020 0:24

Me ollemme tuoneet nyt esille ja ammattikunnan tietoisuuteen Terminator pankkojäljitelmien "puolivillaisuutta", alkaen tolpista. Tämän käyttäjäkunnalle tärkeän tiedon selkeyttämiseksi teimme tänä viikonvaiheena käydyn etsi "Viisi virhettä" mietintäkisan.

Tämän jäljitelmätuotteitten "puolivillaisuuden" selvitystyön aloitimme, huolimatta puheista ja varoittelusta kilpailijoitten arvostelun negatiivisista vaikutuksista pankkomyyntiimme. 

Terminator pankkomallisto on tehty tuomaan käyttäjäkuntamme kuormatiloihin sellaisia ominaisuuksia, jotka näemme välttämättömiksi raakapuun maantiekuljetusten kuljetustalouden , sekä käyttö-, ja liikenneturvallisuuden kannalta välttämättömiksi.Terminatormalliston tuotekehitystyöt aloitimme viisitoista vuotta sitten kehittämällä irroitettavatolppaisen TimberMaxx pankkomalliston.Vuonna 2009 aloimme valmistaa kiinteätolppaisia Terminator XXL pankkoja. XXL pankkojemme ominaisuuksia, etenkin ylivoimaisen suurta kuormatilaa vähäteltiin pankkomarkkinoista kilpailevien valmistajien ja myyjien toimesta. Markkinoitten avuksi alkoi tulla asiakaskuntaa harhauttavia kuormakokotestejä ja mittavertailuja. - Valehtelu ja harhautus on ollut sita luokkaa, että pitäisin sen oikeuttavan niihen uskoneita rehellisiä autoilisoita lähteä hakemaan korvauksia tappioistaan esimerkiksi joukkokanteella.

Terminatoreitten kuormatilaominaisuuksien tietoisuuden lisääntyminen on nyt muutaman viimevuoden aikana pakottanut kaikki Suomen markkinoilla olevat pankkovalmistajat ja maahantuojat tekemään omat "tilapankkomallnsa". - Kilpailu on tervetullutta ja tuotteita kehittävää, mutta tuotejäljitelmät ja tuotevarkaudet ovat laittomia ja aiheuttavat korvausvellvollisuuden.

Terminatoreitten jäljittelyyn ovat syyllistyneet nyt kaikki kotimaiset teräspankkojen pankkovalmistajat , kun Ruotsalainen Exte teki tilapankkonsa täysin rehellisesti, kopiomatta tasan ainuttakaan osaa Terminatoreista. Suomalaine Euran Hydrauliikka ja Metallirakenne aloitti sensijaan Terminatoreitten suoran kopioinnin varastetuilla piirustuksilla sekä tuoteoikeuksiemme vastaisesti tuotemerkillä EHM. 

Tuotteitten kopiointi ja jäljentäminen on kiellettyä, ja siitä joutuu pahimmassa tapauksessa rikosoikeudelliseen vastuuseen ja korvausvelvollisuuksiin. Vastuut ja korvausvelvollisuudet koskevat tuoteoikeuksia loukanneitten tuotteitten valmistajia, maahantuojia, varastoijia , myyjiä, sekä tuotteita ammatikseen käyttäjiä. Kopio- , ja jäljitelmätuotteet määrätään hyvin yleisesti hävitettäviksi tuomittavien korvauksien lisäksi.

Me Terminatorimiehet haluamme pitää nyt kiinni kehittämiemme tuotteitten yksinoikeuksista ja tekemästämme vuosikymmenten kehitystyöstä. Me hyväksymme, jopa toivomme kilpailua , mutta emme voi hyväksyä jäljittelyä . kopiointia, emmekä rehellisten ja luottavaisten Suomalaisten puutavara-autoilijoitten harhauttamista markkinoinnin keinoin.

 

Teimme vakavamielisen  "Viisi virhettä" kilpailun suomalaisten jäljitelmäpankkojen tolppien lujuuden nja liikenneturvallisuuden kannalta virheellisestä toteutuksesta. Tämän teimme huolimatta riskistä menettää omien pankkojemme markkinaosuutta. Teimme sen selventääksemme Teille totuuden jäljitelmäpankoista.

Heikki Jokela 050 4129 024

Ps. Kerromme jäljitelmäpankkojen tolppien viisi virhettä eriteltynä selvityksineen 3.3 2020 mennessä.
Lisäksi jatkamme selvitystä myös pankkorungon ja kiinnikkeitten osalta . Lisäksi kerrommelähipäivinä myös  toimivan aerodynamiikan tärkeydestä sekä kuormansidonnan ja pankkojen yhteispelin vaateista toimivan nippusidonnan aikaansaamiseksi.


08.07.2020 11:59Terminator pankkohinnasto 1/2020
11.07.2020 5:55Kaikkien aikojen edistyksellisimmän puutavaraperävaunun synnystä 30 vuotta !!
11.07.2020 4:02Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia : KATSO 10.7. LÄHETYS!
10.07.2020 15:00TimberRoad 2020 kehittää ja testaa puutavarayhdistelmiä
10.07.2020 13:54Aerodynamiikka ominaisuuksien parantaminen on myös liikenneturvallisuutta. / - TimberRoad 2020
10.07.2020 13:20Triplavaimennin muutti kertaluokkaa paremmaksi koko puutavarapankon kiinnikejärjestelmän.
10.07.2020 8:30Roiskeläpät
08.07.2020 23:24TimberRoad 2020 vetoautojen kuormatilat ja kantavuudet ovat identtisiä.
08.07.2020 22:43Kolmiakselinen raakapuun "siirtoauto".
08.07.2020 7:13Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia

Siirry arkistoon »