Etsi "Viisi virhettä" kisa sai voittajansa, - mutta miksi teimme tämän???

02.03.2020 0:24

Me ollemme tuoneet nyt esille ja ammattikunnan tietoisuuteen Terminator pankkojäljitelmien "puolivillaisuutta", alkaen tolpista. Tämän käyttäjäkunnalle tärkeän tiedon selkeyttämiseksi teimme tänä viikonvaiheena käydyn etsi "Viisi virhettä" mietintäkisan.

Tämän jäljitelmätuotteitten "puolivillaisuuden" selvitystyön aloitimme, huolimatta puheista ja varoittelusta kilpailijoitten arvostelun negatiivisista vaikutuksista pankkomyyntiimme. 

Terminator pankkomallisto on tehty tuomaan käyttäjäkuntamme kuormatiloihin sellaisia ominaisuuksia, jotka näemme välttämättömiksi raakapuun maantiekuljetusten kuljetustalouden , sekä käyttö-, ja liikenneturvallisuuden kannalta välttämättömiksi.Terminatormalliston tuotekehitystyöt aloitimme viisitoista vuotta sitten kehittämällä irroitettavatolppaisen TimberMaxx pankkomalliston.Vuonna 2009 aloimme valmistaa kiinteätolppaisia Terminator XXL pankkoja. XXL pankkojemme ominaisuuksia, etenkin ylivoimaisen suurta kuormatilaa vähäteltiin pankkomarkkinoista kilpailevien valmistajien ja myyjien toimesta. Markkinoitten avuksi alkoi tulla asiakaskuntaa harhauttavia kuormakokotestejä ja mittavertailuja. - Valehtelu ja harhautus on ollut sita luokkaa, että pitäisin sen oikeuttavan niihen uskoneita rehellisiä autoilisoita lähteä hakemaan korvauksia tappioistaan esimerkiksi joukkokanteella.

Terminatoreitten kuormatilaominaisuuksien tietoisuuden lisääntyminen on nyt muutaman viimevuoden aikana pakottanut kaikki Suomen markkinoilla olevat pankkovalmistajat ja maahantuojat tekemään omat "tilapankkomallnsa". - Kilpailu on tervetullutta ja tuotteita kehittävää, mutta tuotejäljitelmät ja tuotevarkaudet ovat laittomia ja aiheuttavat korvausvellvollisuuden.

Terminatoreitten jäljittelyyn ovat syyllistyneet nyt kaikki kotimaiset teräspankkojen pankkovalmistajat , kun Ruotsalainen Exte teki tilapankkonsa täysin rehellisesti, kopiomatta tasan ainuttakaan osaa Terminatoreista. Suomalaine Euran Hydrauliikka ja Metallirakenne aloitti sensijaan Terminatoreitten suoran kopioinnin varastetuilla piirustuksilla sekä tuoteoikeuksiemme vastaisesti tuotemerkillä EHM. 

Tuotteitten kopiointi ja jäljentäminen on kiellettyä, ja siitä joutuu pahimmassa tapauksessa rikosoikeudelliseen vastuuseen ja korvausvelvollisuuksiin. Vastuut ja korvausvelvollisuudet koskevat tuoteoikeuksia loukanneitten tuotteitten valmistajia, maahantuojia, varastoijia , myyjiä, sekä tuotteita ammatikseen käyttäjiä. Kopio- , ja jäljitelmätuotteet määrätään hyvin yleisesti hävitettäviksi tuomittavien korvauksien lisäksi.

Me Terminatorimiehet haluamme pitää nyt kiinni kehittämiemme tuotteitten yksinoikeuksista ja tekemästämme vuosikymmenten kehitystyöstä. Me hyväksymme, jopa toivomme kilpailua , mutta emme voi hyväksyä jäljittelyä . kopiointia, emmekä rehellisten ja luottavaisten Suomalaisten puutavara-autoilijoitten harhauttamista markkinoinnin keinoin.

 

Teimme vakavamielisen  "Viisi virhettä" kilpailun suomalaisten jäljitelmäpankkojen tolppien lujuuden nja liikenneturvallisuuden kannalta virheellisestä toteutuksesta. Tämän teimme huolimatta riskistä menettää omien pankkojemme markkinaosuutta. Teimme sen selventääksemme Teille totuuden jäljitelmäpankoista.

Heikki Jokela 050 4129 024

Ps. Kerromme jäljitelmäpankkojen tolppien viisi virhettä eriteltynä selvityksineen 3.3 2020 mennessä.
Lisäksi jatkamme selvitystä myös pankkorungon ja kiinnikkeitten osalta . Lisäksi kerrommelähipäivinä myös  toimivan aerodynamiikan tärkeydestä sekä kuormansidonnan ja pankkojen yhteispelin vaateista toimivan nippusidonnan aikaansaamiseksi.


01.06.2019 6:28Kehitimme kymmenessä vuodessa koko maailman pankkomarkkinoitten tehokkaimman, turvallisimman ja kattavimman pankkomalliston.
07.04.2020 21:17TimberRoad 2020 kuljetusjärjestelmä syöttoautolla , ja yhdellä-,kahdella-, tai kolmella siirtoautolla.
05.04.2020 12:01Raakapuunipun on kestettävä siirtymättä 8m/s2 hidastuvuus eteenpäin ja 5m/s2 sivuille- ja taakseppäin.
03.04.2020 20:30KATSO TÄSTÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! uutislähetys - juontajana Helena Riihitupa
01.04.2020 7:31Ilmanvastuskerroin Cw , ja ilmanvastus.
01.04.2020Puutavaranipun sidonta on kuormasiteitten, kitkavoimien sekä pankkokiinnitysten yhteispeliä.
29.03.2020 9:10Weckmanin supertilava ja kevytrakenteinen viisiakselinen raakapuuvaunu.
22.03.2020 10:48Terminatorimiesten 6 (+ 1) palvelupistettä pitävät osaltaan huolen puutavara-autojen toimivuudesta.
20.03.2020 18:00Terminator miehet palvelevat 24/7 , - ja kesälomat 2020 peruttu.
18.03.2020 8:52TimberRoad 2020 siirtoauto.

Siirry arkistoon »