Naaran Kuljetushuolto Oy: Puutavaranosturihuoltojen ammattilainen

23.11.2020 11:43


naara2.jpg

Naaran Kuljetushuolto Oy on vuonna 2008 perustettu raskaan kaluston korjaamo Naarajärvellä, Pieksämäen kupeessa. Asiakkaille tarjotaan vankalla ammattitaidolla raskaan kaluston huolto-, asennus- ja korjaustyöt. Viime vuosina on keskitytty vahvasti puutavaranostureiden huoltoon ja asennuksiin.

(kuva yllä: Naaran Kuljetushuolto on virallinen Hiabin huoltopiste. Alueella on paljon puutavara-autoja joiden Loglift ja Jonsered nostureista pidetään huolta vankalla ammattitaidolla. Lisäksi tehdään myös nosturiasennukset.)

- Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme raskaan kaluston kokonaispalvelua joustavasti. Osaava ja kokenut henkilökuntamme huoltaa kuljetuskaluston nopeasti takaisin tienaamaan. Meillä on kattava varaosavarasto, mikä mahdollistaa kaluston korjaustyöt myös pikaisella aikataululla, kertoilee yrittäjä Jyrki Paunonen, jolla on asentajan työn ammattitaidon lisäksi taustalla pitkä kokemus puutavara-autoilijana ja sitä kautta syntynyt ammattitaito alan vaatimuksiin.

Naarajärvi sijaitsee alueella missä on paljon puutavara-autokalustoa:

- Autoja käy säännöllisesti huollossamme noin 100 kilometrin säteeltä ja lisäksi palvelemme toki kaikkia ohikulkijoita.

naara1.jpg

(kuva: Naaran Kuljetushuollolle valmistui uudet modernit toimitilat kolme vuotta sitten osoitteeseen Lampitie 1.)

Monipuolista palvelua

Naaran Kuljetushuolto tekee laajat huollot ja remontit autoihin sekä Hiab nostureihin ja asentaa Alucar päällerakenteet.

- Lisäksi meiltä saa hydrauliikkaletkut ja -liittimet, Rengasmarket rengaspalvelut sekä toimimme varaosissa ja tarvikkeissa Pro Truck jälleenmyyjänä. Ja puuvaunujen huollon ajaksi meiltä löytyy vuokravaunut, lisää Paunonen.

naara3.jpg

(kuva: Asentaja Ville-Veikko Virtanen huoltamassa Loglift nosturia; hän vastaa myös nosturitarkastuksista.)

Hiabin virallinen huoltopiste

Naaran Kuljetushuollolle valmistui uudet modernit toimitilat kolme vuotta sitten.

- Samalla meistä tuli Hiabin virallinen nosturihuoltopiste; toki olimme tehneet nosturiremontteja jo aiemminkin. Yhteistyö on lähtenyt hienosti matkaan ja huollossamme käy Loglift ja Jonsered puutavaranostureilla varustettuja autoja tasaiseen tahtiin. Lisäksi asennamme uudet nosturit ja siirrämme käytettyjä nostureita autosta toiseen. Uuden hyttinosturin asennus onnistuu kahdelta mieheltä parissa päivässä jos tehdään kaikki alusta lähtien mutta usein pystymme tekemään ennakkoon sähkötyöt autoon, mikä nopeuttaa nosturin asennusta huomattavasti. Käytössämme on kaikki nosturitoiminnoissa tarvittavat työkalut ja laitteet sekä asentajillamme vankkaa hydrauliikan osaamista mikä on tekemisessä erittäin tärkeässä roolissa, kertoo Paunonen. 

Alueen puutavara-autoilijat luottavat edelleen pääasiassa mekaanisiin nostureihin, mutta myös sähköohjatuista nostureista on jo kertynyt kokemusta niin huollon kuin asennusten osalta.

- Sähköohjattujenkin kanssa pärjätään hyvin ja niissä on ollut tosi vähän teknisiä ongelmia eli pääasiassa on tarvinnut tehdä perushuoltoja. Ja jos on jotain teknisiä kysymyksiä niin Hiabin Raision pisteestä saa aina osaava neuvoa - Silanderin Karille kun soittaa niin ratkaisu löytyy samantien joka ongelmaan, kehuu Paunonen.

naara5.jpg

(kuva: Naaran Kuljetushuolto tekee laajat huollot ja remontit autoihin sekä Hiab nostureihin, myös asentaen ne sekä Alucar päällerakenteet.)

Yhteistyöllä tuloksiin

Loglift ja Jonsered nostureiden yleisimmät osat löytyy Naaran Kuljetushuollolta suoraan hyllystä.

- Ja Hiabin Raision varastosta saa mitä vain seuraavaksi päiväksi joten varaosahuolto pelaa, lupaa Paunonen. 

Naaran Kuljetushuollon pihalla varastoidaan Hiabin vaihtonostureita, mikä mahdollistaa tarvittaessa osien lainaamisen, jos käsissä on akuutti korjaustarve.

- Hiabin Hannu Iivanainen on kovan luokan nosturimyyjä joten vaihtovarasto kiertää hyvin ja uusia nostureita saadaan tasaisesti asennukseen. Kun pystymme tarjoamaan laadukkaat huollot mihin asiakkaat ovat tyytyväisiä, mahdollistaa se osaltaan nosturikaupan ja meille puolestaan tulee lisää töitä. Samassa veneessä tässä ollaan ja kaikki soutaa oikeaan suuntaan, toteaa Paunonen. 

19.12.2020 11:59Terminator pankkohinnasto 12/2020
19.01.2021 20:16Alumiinipankkon keveys perustuu pieneen kuormatilaan.
18.01.2021 14:04Teräksellä ja teräksellä on eroa, - niin on alumiinilla ja alumiinillakin.
17.01.2021 11:22Junavaunupankot ja Terminatorit palvelevat toisiaan.
16.01.2021 9:33Junavaunupankoista alkoi nuppusidonnan "pitovoimien" kehittäminen.
15.01.2021 20:28KATSO TÄSTÄ 15.1.2021 LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
15.01.2021 9:31Terminatorien turvallisuus on aivan omassa luokassaan,
15.01.2021 1:28Terminatoreitten tuottavuusetu on yllättävän suuri.
14.01.2021 15:51Kaksi pankkojen tärkeintä ominaisuutta ovat tuottavuus ja turvallisuus.
13.01.2021Terminator tekniikkaa 6. : - 100% liukuestepinnat pankoissa ja tolpissa

Siirry arkistoon »