Pakettiautojen hyllyt saat kätevästi verkosta: hyllytpakuun.fi

24.01.2023 3:00

hyllytpakuun.fi on vuonna 2010 perustettu suomalainen pakettiautojen hylly- ja laatikostojärjestelmien myyntiin, valmistukseen sekä maahantuontiin ja asennukseen erikoistunut yritys.

Ammattilehti kävi tutustumassa yrityksen monipuoliseen ajoneuvokalusteiden valikoimaan sekä niiden asennukseen yrityksen Espoon Juvanmalmille hiljattain avatuissa toimitiloissa.

Oma mallisto syntyi asiakastarpeeseen

hyllytpakuun.fi on täyden palvelun asiantuntija useimmissa pakettiautojen ja hyötyautojen, kuten esimerkiksi huoltoautojen kalustukseen liittyvissä asioissa. Asiakaspohja rakentuu yhden pakettiauton yrityksistä monien satojen autokannan omaaviin suuryrityksiin, yksityishenkilöitä unohtamatta. Toimitusjohtaja Elias Tast kertoo yritystoiminnan saaneen alkunsa noin 12 vuotta takaperin käytettyjen pakettiautohyllyjen myynnistä:

- Kun eri lähteistä haalitut käytetyt hyllyt saatin myytyä, jatkoi puhelin yhä soimistaan ja totesimme, että tässä taitaa olla hyvä sauma oman tuotteen valmistamiselle. Markkinoilla oli tarvetta yritykselle, joka myy laadukkaat ja kestävät hyllyt helposti, edullisesti ja nopeasti.

hyllyt1.jpg

(kuva: Ajoneuvokalusteiden pioneereihin Suomessa lukeutuva hyllytpakuun.fi tarjoaa modulaariset hylly- ja laatikostojärjestelmät vaivattomasti ja asiantuntevasti hyllytpakuun.fi verkkosivuston kautta. - Tarvittaessa vaikka suoraan kotiovelle valmiiksi kasattuna toimitettavat kalusteet ovat saaneet vuosien saatossa paikkansa yli 6000 ajoneuvossa, kertoo toimitusjohtaja Elias Tast.)

Näin sai alkunsa hyllytpakuun.fi:n oma E-Flex kalustesarja. Tast sanoo puoliksi Suomessa ja puoliksi Keski-Euroopassa valmistettavien E-Flex kalusteiden saaneen heti hyvän vastaanoton asiakkailta:

- Jo aivan alkumetreiltä alkaen meille oli selvää että oman mallistomme täytyy vastata nimenomaan suomalaisten asiakkaiden käyttötarpeisiin ja kalustoon. Tärkeitä kriteereitä meillä on tuotteelle, mm. kestävyys, laatu, käytettävyys, ergonomia, mukavuus, ulkonäkö. Ja tietysti toimiva 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalle.

E-Flex kalustesarja on ehtinyt nyt jo toiseen mallisukupolveen. - Olemme muuttaneet raken- netta esimerkiksi hyllyjen laitakorkeuden osalta. Käytännössä melko huomaamattomia uudis- tuksia, mutta kuitenkin. Sähköasentajalla ja talonrakentajalla voi olla hyvinkin erilaiset käyttötarpeet, ja vähän näiden eri asiakasryhmien mukaan olemme valikoimaa vuosin varrella räätälöineet, Tast toteaa.

hyllyt2.jpg

(kuva: Seinämävahvuudeltaan 1,5 mm teräksestä valmistetut ja pulverimaalatut E-Flex hyllyt on tehty palvelemaan pakettiauton käyttäjiä erilaisissa ammattitehtävissä. Oikein asennettuna teräsrunkoiset ajoneuvokalusteet kestävät kovaa käyttöä jopa vuosikymmenten ajan.)

Kaikkiin tarpeisiin

hyllytpakuun.fi verkkosivuilla hyötyautoasiakkaat voivat valita vaivattomasti omaan ajoneuvoonsa ja käyttötarkoitukseen sopivat ajoneuvokalusteet. Tarjolla on kattavasti erilaisia ratkaisuja yleisimpiin ja hieman harvinaisempiinkin pakettiautomalleihin.

- Olemme toimittaneet kalusteet nyt jo reiluun 6000 ajoneuvoon ja tämän pohjalta olemme rakentaneet eri toimialojen vaa- timuksiin ajoneuvokohtaisia ratkaisuja. Olemme tietenkin valmiita myös asiakaskohtaiseen räätälöintiin. Ja tietenkin kilpailukykyiseen hintaan, kertoo Tast.

Kattava jälleenmyyntiverkosto

hyllytpakuun.fi:llä on kattava yli kymmenellä eri paikkakunnalla toimiva jälleenmyynti- ja asennusverkosto Suomessa.

- Tarjoamme tuotteitamme myös Ruotsissa vansystem.se -verkkokaupan kautta. Palvelua on rakennettu hiljalleen jo useamman vuoden ajan, toteaa Tast.

Tastin mukaan verkkokaupassa omatoiminen asennus näkyy korostuneena.

- Toki meillä ja yhteistyökumppaneiltamme on erinomaiset valmiudet asennuspalveluun, viimekädessä vaikka paikan päällä asiakkaan luona. Täytyy myös mainita sekin, että onnistuu jatkuvasti kasvavan verkkokaupan ohella myös perinteiseen tapaan puhelimella, sähköpostilla sekä henkilökohtaisesti paikan päällä. Meillä on lisäksi 24/7 puhelinpäivystys ja ajoneuvokalusteisiin liittyviin tiedusteluihin vastaamme aina viipymättä, tulivat ne sitten millä viestimellä tahansa.

Monia kiinnostava kysymys pakettiautojen hyllyjen asennuksiin liittyen lienee edellä mainitun takuun säilyminen?

- Me uskomme tuotteisiimme ja asiakkaisiimme. Kun asennus on tehty asianmukaisesti, niin asennuspaikalla tai asentajalla ei ole vaikusta kalusteen takuun kanssa, ilmoittaa Tast.

hyllyt3.jpg

(kuva: Avohyllyt valmistetaan Pohjanmaalla ja muovilaatikot Varsinais-Suomessa. Vetolaatikostot ja kaapit ovat Eurooppalaista tekoa. Tuotteisiin voi käydä tutustumassa Espoon Juvanmalmin esittelytilassa.)

Valikoimaa kehitetään

Ajoneuvokalusteiden kasvanut kysyntä on tuonut markkinaan uusia toimijoita ja kalusteiden valmistajia. Tast arvioi kilpailuasetelmien olevan yhä terveellä pohjalla:

- Ajoneuvokalusteet ovat merkittävä investointi ja niiden käyttöikä voi olla jopa vuosikymmeniä. Paikalleen ei kuitenkaan pidä jämähtää, sillä asiakastarpeet muuttuvat jatkuvasti. Tavara-autojen sähköistyminen ei sinällään vaikuta hyllyjärjestelmien rakenteeseen. Tosin asentaminen kannattaa jättää ammattilaisten harteille. Pandemian myötä on ollut nähtävillä selvää kasvua pakettiautoihin kohdistuneissa murroissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Olemme reagoineet muuttuneeseen tilanteeseen muun muassa uudella ikkunakalterien tuoteperheellä, jossa on kustannustehokkaat ja helposti asennettavat vaihtoehdot yleisimpiin pakettiautomalleihin. Nekin löytyvät nyt verkkokaupastamme. Ajoneuvokalusteiden puolella pysymme jatkuvasti ajan hermolla ja sinne tuodaan uutta asiakaslähtöisesti ja kysynnän mukaan, sanoo Elias Tast.

06.02.2023 7:00Tiesitkö , että???: -Terminatorien ja TimberMaxxien pintakäsittelyssä on myös täysin ruostumaton ja myös muoviton kuumasinkitysvaihtoehto, - olisiko siinä mitään järkeä ???
06.02.2023 3:00Miksi alumiinipankoissa on erittäin pienet- , ja ilmavastusominaisuuksiltaan ja tuottavuudeltaan huonotasoiset kuormatilat
06.02.2023 0:07Paripyöräketjut puutavara-autoihin suoraan Metsätyön varastosta
05.02.2023 20:10Teollisuusliiton ilmoittamat lakot väistyvät - Teknologiateollisuuden työntekijöille syntyi uusi TES
05.02.2023 18:00Pankon joustavuus.
05.02.2023 17:00Puutavara-yhdistelmän pankkojen ilmanvastuksella on yllättävänkin suuri merkitys tuottavuuteen ja turvallisuuteen.
05.02.2023 15:00Terminator XXL puutavarapankot
05.02.2023 14:00TIESITKÖ , ETTÄ ........
05.02.2023 13:00Miksi alumiini on edelleen pankkojen raaka-aine???
05.02.2023 12:00Alumiini on materiaaliominaisuuksiltaan jämähtänyt 70-luvun tasolle, mutta sen pintakäsittely on valmiiksi 100:sesti muoviton , -kestävä, ja -halpa.

Siirry arkistoon »