Savonlinnalaiselle hakkuukoneenkuljettaja Mikko Honkaselle "Työyhteisön hyvä tyyppi" -stipendi

25.01.2023 3:00

Honkanen.jpg

Aatto Silventoinen Oy:n savonlinnalaiselle hakkuukoneenkuljettaja Mikko Honkaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön "Työyhteisön hyvä tyyppi" -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.                        

Stipendejä esittivät Forest Saimaa Oy:stä logistikko Jarmo Aholin, Aatto Silventoinen Oy:stä toimitusjohtaja Kimmo Honkanen, yrittäjä Pia Honkanen, hakkuukoneenkuljettaja Antti Kokkonen ja palkanlaskija/toimistotyöntekijä Reima Qvintus.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Mikko on positiivinen kaveri luoden hyväntuulisuutta sekä hyvää ilmapiiriä ympärilleen. Hänen vahvuutenaan ovat lisäksi erilaiset asiakaskohtaamiset, joita metsäammattilaisille tulee muun työn ohessa. Mikko on todellinen tsemppari, joka näkee vaikeudet haasteina kannustaen toisia sekä tehden omalla esimerkillään, mutta ei kuitenkaan sortuen turhaan riskinottoon. Hymyn takana on kuitenkin rautainen ammattilainen, joka ei pelkää tarttua haasteisiin tai mihin tahansa työpaikan työhön. Siitä todisteena on yrityksen monitoimimies, joka hallitsee eri osa-alueet, puuauton, moton, lavetin kuin metsäkoneenkin ajon. Vuosienkin puurtamisen jälkeen Mikko jaksaa antaa rakentavaa ja haasteellistakin palautetta työpaikan ja -tapojen kehittämiseksi sekä puuttua epäkohtiin. Hyvä esimerkki työyhteisön hyvästä tyypistä meille kaikille."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa "Työyhteisön hyvä tyyppi"-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)

• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)

• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)

• sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

06.02.2023 7:00Tiesitkö , että???: -Terminatorien ja TimberMaxxien pintakäsittelyssä on myös täysin ruostumaton ja myös muoviton kuumasinkitysvaihtoehto, - olisiko siinä mitään järkeä ???
06.02.2023 3:00Miksi alumiinipankoissa on erittäin pienet- , ja ilmavastusominaisuuksiltaan ja tuottavuudeltaan huonotasoiset kuormatilat
06.02.2023 0:07Paripyöräketjut puutavara-autoihin suoraan Metsätyön varastosta
05.02.2023 20:10Teollisuusliiton ilmoittamat lakot väistyvät - Teknologiateollisuuden työntekijöille syntyi uusi TES
05.02.2023 18:00Pankon joustavuus.
05.02.2023 17:00Puutavara-yhdistelmän pankkojen ilmanvastuksella on yllättävänkin suuri merkitys tuottavuuteen ja turvallisuuteen.
05.02.2023 15:00Terminator XXL puutavarapankot
05.02.2023 14:00TIESITKÖ , ETTÄ ........
05.02.2023 13:00Miksi alumiini on edelleen pankkojen raaka-aine???
05.02.2023 12:00Alumiini on materiaaliominaisuuksiltaan jämähtänyt 70-luvun tasolle, mutta sen pintakäsittely on valmiiksi 100:sesti muoviton , -kestävä, ja -halpa.

Siirry arkistoon »