Edistykselliset V-TEC -syöttörullat tehostaa harvesterityöskentelyä

11.03.2023 7:00

mensenet1.jpg

MenSe V-TEC -syöttörullat ovat vakuuttaneet harvesterinkäyttäjät hyvillä ominaisuuksillaan. 

(kuva yllä: MenSe syöttörullia löytyy laajasti erilaisia malleja lähes kaikkiin harvesteripäihin.)

Viitisen vuotta sitten markkinoille esitellyt V-TEC -syöttörullat ovat pitkän tuotekehitystyö tulosta.

- Valmistimme ensimmäiset kumivaimennetut syöttörullat vuonna 1994 ja niillä ajettiin pari vuotta testejä omassa koneessa, jonka jälkeen tuote oli valmis sarjatuotantoon. Myynti lähti hyvin matkaan ja tuotekehitystyö jatkui vahvana, joten uusia rullamalleja tuotiin markkinoille tasaiseen tahtiin. Kumivaimennettujen rullien tilalle alkoi tulla uudenlaisia kokoterärullia; valmistamme tänä päivänä kumivaimennettuja rullia lähinnä teollisuudelle sahakoneisiin, kertoo MenSe Oy:n Seppo Mentula.

STPH-H6-H7-H8-V2-a-net.jpg

Ainutlaatuinen V-TEC

Täysin uudenlaista ajattelua edustavat V-TEC -syöttörullat tarjoavat huippu pidon ja tukkeutumattoman rakenteen. 

- Tarve uudenlaisen syöttörullan kehittämiseen lähti teollisuuden toiveista parantaa korjuujälkeä. Yksi merkittävä V-TEC ominaisuus onkin se, että rulla ei ”puristele” kuorta, jolloin kuoriutuminen vähenee. Aidosta Hardox kulutusteräksestä valmistettu rullat takaavat pitkän käyttöiän, mikä on tärkeä asia metsäkoneyrittäjien nykyisessä kustannuspaineessa. Ainutlaatuinen V-TEC valikoima on monipuolinen ja laaja, joten syöttörullia on saatavilla lähes kaikkiin harvesteripää malleihin. Ja V-TEC rullia suunnitellaan jatkuvasti lisää asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja olemassa olevia malleja kehitetään entistäkin paremmiksi, toteaa Mentula.

Teollista tuotantoa

MenSen Taavetin tuotannosta valmistuu syöttörullia suurella volyymilla ja niitä toimitetaan merkittäviä määriä metsäkone- ja kouravalmistajille OEM-asennukseen. 

- Suoria vientimaita on kymmenkunta ja välillisesti rullia päätyy metsäisille markkinoille laajasti eri puolille maailmaa. Tuotantoon on panostettu niin että tuotteen hinta on kilpailukyinen ja laatu vastaa isojen OEM -toimijoiden vaatimuksia; käytössämme on tehdastoimitusten vaatimat laatu- ja ympäristöjärjestelmät, ilmoittaa Mentula.

Tutustu valikoimaan

MenSe rullien myynti tapahtuu jälleenmyyjien ja konevalmistajien verkostojen kautta sekä myös suoraan tehtaalta.

- Syöttörullien lisäksi valmistamme leikkureita, raivauslisälaitteita, niittokauhoja ja kauhanpyörittäjiä asennettavaksi erilaisiin alustakoneisiin. Lisäksi meiltä saa mm. kierukkavaihteet, pikakiinnikkeet, pyörivät liittimet, letkukiinnikkeet sekä turvakengät töihin ja vapaa-aikaan. Kannattaakin käydä osoitteessa www.mense.fi tutustumassa valikoimaan ja kun ajelet Taavetin kulmilla niin tervetuloa tehtaallemme tutustumaan myyntinäyttelyymme, kutsuu Mentula.    

22.03.2023 15:00Ensimmäiset Stora Enson massiivipuuelementit asennettu Katajanokan Laiturin tulevaan pääkonttoriin Helsingissä
22.03.2023 13:00Selvitys: EU:n politiikkatoimilla puunkorjuun kustannuksia ja työvoimatarvetta lisäävä vaikutus
22.03.2023 11:00TimberRoad siirtoauton apurunkopaketti etenemässä tuotantovaiheeseen.
22.03.2023 9:00Palkitut: Traficomin Otto Lahdesta Vuoden Autoteknikko
22.03.2023 8:00TÄSSÄ ON AJANTASAINEN, liki 300 Terminatorin valmisvaraston mitat ja pankkomäärät, sekä toimitusten pinnoitevaihtoehdot.
22.03.2023 7:00KAIKKIEN AIKOJEN mahtavin pankkojen MYYNTIKAMPPANJA!!!
22.03.2023 3:00Turvallisuusajattelun vastuuton ja suuri "pluffi".
22.03.2023 0:07Volvo_boliden.jpg Ruotsalainen kaivoskonserni Boliden on yksi ensimmäisistä maailmassa aloittamassa akkusähköautojen käytön raskaassa maanalaisessa liikenteessä vuodesta 2023 alkaen. Kaivosympäristöissä sähköautot voivat tarjota useita suuria etuja ? muka
21.03.2023 15:00Tuliko tästä poishylkäytynyt visio, vai onko se tehokas "junantappaja"???
21.03.2023 13:00Kronos on nyt Kronos Machinery

Siirry arkistoon »