Rakennusalan nostoasiantuntija palvelee myös teollisuutta

04.07.2024 13.00

powerl1.jpg

Powerlift operoi laaja nosturiauto kalustolla, joilla suoritetaan erilaisia nostotehtäviä pääasiassa rakennusalalla: kuvassa puretaan huoltohissiä saneerauskohteessa Vantaalla.

Powerlift on monipuolinen nostoasiantuntija rakennus- ja teollisuusaloilla – laajalla kalustolla ja vankalla osaamisella.

Espoossa toimipaikkaansa pitävä Powerlift Finland Oy tarjoaa laajan valikoiman erilaisia nostimia vuokrattavaksi sekä nosturiautot ammattikuljettajien operoimana.

- Meiltä löytyy lähes 20 nosturiautoa 26 – 215 tonnimetrin kokoluokissa erilaisilla päällerakenteilla sekä yli 120 nostinta henkilönostimista mininostureihin, kurottajiin ja erikoisnostimiin. Kalustoa uusitaan tasaisesti ja nyt keväänkin aikana on jälleen tulossa uusia laitteita, joten tarjoamme asiakkaille kehityksen kärkeä olevat johtavien valmistajien turvalliset ja tehokkaat ratkaisut. Osaavaa henkilökuntaa on palveluksessa kolmisenkymmentä, kertoo toimitusjohtaja Niklas Stubbe

powerl4.jpg

Erittäin tärkeässä Powerliftin roolissa toiminnassa on Espoon oma huoltokorjaamo, mikä takaa sen, että nostimet ja nosturiautot ovat aina iskussa.

Oma huoltokorjaamo 

Erittäin tärkeässä Powerliftin roolissa toiminnassa on Espoon oma huoltokorjaamo, mikä takaa sen, että nostimet ja nosturiautot ovat aina iskussa.

- Huollossa työskentelee seitsemän alan ammattilaista ja hallissa on paljon tilaa, joten laitteita mahtuu runsaasti työn alle samanaikaisesti. Tarkasti huolletut laitteet toimivat luotettavasti ja ovat turvallisia käyttää, mikä takaa sen, että työmaa etenee ilman yllätyksiä nostojen osalta. Ja jos jotain haasteita ilmenee niin tekniset henkilömme antavat käyttötukea puhelimessa ja saapuvat tarvittaessa nopeasti paikanpäälle kohteeseen, sanoo Stubbe.

 
powerl3.jpg

Vuokrakäyttöön on tarjolla yli 120 nostinta henkilönostimista mininostureihin, kurottajiin ja erikoisnostimiin.

Nosturiautoilla hyvä käyttöaste – nostinten vuokraus piristymässä

Vaikka rakentamisessa eletään matalasuhdanteen aikoja niin Powerliftin nosturiautot ovat olleet hyvin liikkeessä talvikautenakin.

- Itse asiassa kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja nosturiautojen käyttöaste on ollut hyvällä tasolla, vaikka ei olla vielä varsinaisessa sesongissa. Vuokranostimissa on ollut rauhallisempaa mutta kyllä niitäkin aika hyvin on kentällä rakennusalan yleistilanne huomioiden ja merkkejä on ilmassa, että kelien lämmetessä nostintenkin kysyntä alkaisi piristymään. Nosturiautoillamme operoidaan pääasiassa PK-seudun ja Uudenmaan alueella, kun taas vuokranostimia on asiakkailla ympäri maata, ilmoittaa Stubbe. 

powerl2.jpg

Myös teollisuuden vaativiin nostotarpeisiin löytyy erikoislaitteet ja osaavat operoijat. 

Ratkaisut myös teollisuuden nostoihin

Powerliftin asiakaskunnan rungon muodostaa rakennus- ja asennusalan toimijat sekä muut konevuokrausalan yritykset eri puolilta maata, joiden kanssa tehdään hyvää yhteistyötä.

- Panostamme jatkossa teollisuuspuolen nostoihin niin uudisrakentamisessa kuin erityisesti kunnossapitopuolella. Meiltä löytyy erikoisnostimet vuokralle ja järeillä nosturiautoilla pystyy tekemään kaikkein haastavimpiakin nostoja teollisuusympäristössä, toteaa Stubbe.

powerl5.jpg

- Nosturiautoillamme operoidaan pääasiassa PK-seudun ja Uudenmaan alueella, kun taas vuokranostimia on asiakkailla ympäri maata, kertoo Powerlift Finland Oy:n toimitusjohtaja Niklas Stubbe.

13.07.2024KATSO TÄSTÄ 12.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset sekä purku- ja kierrätysalan asiaa
28.06.2024 13.00LUE TÄSTÄ! Kesän jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt
14.07.2024 3.00Metso toimittaa jauhinmyllyjä kriittisten mineraalien projektiin Yhdysvalloissa
14.07.2024 0.07Terminatoreitten ja TimberMaxxien kehityskaari alkoi keväällä 1976, 48 vuotta , ja 37 pankkomallia sitten.
13.07.2024 18.00Ford Capri palaa sähköistyneenä markkinoille 30 vuoden tauon jälkeen
13.07.2024 17.00Me kehitämme itseämme, ja tuotteitamme 100%:sesti muovittomaksi kannolta tehdasprosesseihin.
13.07.2024 15.00Olemme tietoisia siitä, että muovituotteet lähtevät raakapuun korjuu-, ja kuljetusketjusta kymmenessä vuodessa.
13.07.2024 13.00Lujat, ja ultralujat teräkset kuumasinkittynä ovat ehdotomia perusmateriaaleja puutavara-autovarusteissa.
13.07.2024 12.00Riikosen pojat kopioivat luvatta ketjupuikkarimme, mutta myös kehittivät sitä.
13.07.2024 11.00Kuumasinkityksellä on 20 vuoden pinnoitetakuu

Siirry arkistoon »