Valittu kuvakansio:

Tässä koeautossa pyritään pienentämään puolikkaan takaimua - näitä takaimun alipainepintoja on tukkiyhdistelmässä 4 kpl !!! ja kolmosyhdistelmässä 6 kpl. - Nippuvälien vaikutukset on helppo puolittaa !!!

Muut kuvat:

Tässä koeautossa pyritään pienentämään puolikkaan takaimua - näitä takaimun alipainepintoja on tukkiyhdistelmässä 4 kpl !!! ja kolmosyhdistelmässä  6 kpl. - Nippuvälien vaikutukset on helppo puolittaa !!!
Eri pankkomallien otsapintaeroissa on jopa reippaasti yli 30 prosentin eroja.  - Kun siihen lisätään muotokerroinerot , on Terminator "luokassa erinomainen". Eri pankkomallien otsapintaeroissa on jopa reippaasti yli 30 prosentin eroja.  - Kun siihen lisätään muotokerroinerot , on Terminator "luokassa erinomainen".
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
Säiliöautojen ajot ovat yleisesti puutavara-autojen tapaan 1/2 tyhjänä ja 1/2 kuormassa - mutta kulutuserot ovat jarisyttävän suuria säiliörekan eduksi !!!Eri pankkomallien otsapintaeroissa on jopa reippaasti yli 30 prosentin eroja. - Kun siihen lisätään muotokerroinerot , on Terminator "luokassa erinomainen".


Kuvan tiedot



Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva
Kuvaa on katsottu 985 kertaa
Arvosana kuvasta ( 0 arvostelua ):

Kommentit

Ei kommentteja

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*