Valittu kuvakansio:

Rautahammastus pankkorungolla ja tolppien terävät liukuestesermit purevat nippuun tehokkaasti . Nippu ei karkaa tielle äkkijarrutuksissakaan.

Muut kuvat:

Rautahammastus pankkorungolla ja tolppien terävät liukuestesermit purevat nippuun tehokkaasti . Nippu ei karkaa tielle äkkijarrutuksissakaan.
Etupankon tuplakiinnike ja stopparilatta takaavat pankon paikoillaanpysymisen äkkijarrutuksissa ja törmäyksissä.Etupankon tuplakiinnike ja stopparilatta takaavat pankon paikoillaanpysymisen äkkijarrutuksissa ja törmäyksissä.
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
Perävaunun etunippu on jarrutustilanteessa pelkästään etummaisien pankkojen ja kuormasiteitten varassa . Lapin pajalla laitettiin Predatoreihin tuplakiinnitys etupankkoon.Etupankon tuplakiinnike ja stopparilatta takaavat pankon paikoillaanpysymisen äkkijarrutuksissa ja törmäyksissä.


Kuvan tiedot

Kuorman varmistaminen

Kuorma ei saa kuormakorissa siirtyä siten, että se voi haitata ajoneuvon liikenneturvallista käyttöä eikä oleellisesti liikkua kuormakoriin nähden milloin kuormaan vaikuttaa eteenpäin voima, joka vastaa vähintään kiihtyvyyttä 10 m/s 2 tai kun kuormaan vaikuttaa sivuille tai taaksepäin voima, joka vastaa vähintään kiihtyvyyttä 5 m/s 2 .

Kuorman varmistamiseen tulee käyttää kuorman tuentaa, sitomista, lukitsemista tai peittämistä. Kuorman varmistuksen lujuutta arvioitaessa saa kitkan tarjoaman pidätyskyvyn ottaa huomioon.
Lähettäjä 940-1982 / 26.12.2015

Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva
Kuvaa on katsottu 817 kertaa
Arvosana kuvasta ( 1 arvostelu ):