Terminatorimiehet ottavat metsäteollisuuden teippiohjeistuksen tosissaan.

10.03.2023 7:00

Teipeillä ei puita ajeta, mutta pankkojen sivuheijastusteipit olivat aikanaan liikenneasetusten mukaan jopa pakollisia. - Nyt ne ovat sellunkeitolle vaarallisia "turhakkeita".
Pankoissa olevat ja irtoavat muovit on terminatoreissa rajoitettu pakollisiin.Tämän näköinen on Termiator paketti teipittömänä = tulevaisuusen tuotetekniikkaa,

Terminatoreissa on huomioitu Metsäteollisuuden vaatimukset maksimitasolla. Teipit olivat  siellä, missä ne oli aikanaan määrätty liikennevaatimusten mukaan olemaan. Terminatoreissa ei tuolloinkaan ollut turhia teipityksiä.  Asetusten mukaiset teipit olivar pankoissamme asetuksen mukaisesti vain ulkoreunoilla, ja lisäksi pankkojemme "viides kulma" suojasi teippien irtoamiselta kourakolhuissa.

Nykytuotannon mukaisissa pankoissamme ei teippejä ole, ja olemme siirtymässä nopeasti täysin muovittomiin luonto-, ja Metsäteollisuus ystävällisiin pinnoitteisiin. Kaikista pankoista suosittelemme turhien teippuksien poistoa esim. pesun yhteydessä painepesurilla.Pankkorunkojen ja tolppien kaikki sisäpuoliset teippaukset ovat erittäin vaurioalttiita kuormien purkauksissa , joten niissä olevat muoviteipit ovat suuressa vaarassa kulkeutua puruun ja hakkeeseen, ja sitäkautta sellunkeittoon. Sellunkeitossa muovi aiheutta kertavahinkoina satojen tuhansien- , jopa miljoonienkin tappiot. Muovien kulkeutuminen tehdasalueelle ja siitä tehdasprosesseihin on selkeästi kielletty, ja vastuu kuuluu muovin/teippien tuojalle. 

Terminatoreitten tuotannossa on huomioitu vastuullisesti muoviriski ja sen vaikutukset, sekä korvausvelvollisuus..

Muovi on myrkkyä metsäteollisuudessa !!!Purkupankot ovat meillä aina vain kuumasinkitut , ja ilman teipin teippiä.

Terminatoreitten teipit olivat asetustenmukaisia , ja nykypäivän toimituksissamme teippejä ei enää ole. Pakolliset pankkoseurantaa palvelevat merkinnät ovat pankoissa , sekä niitten  kiinnikkeissä laserleikattuina ,"ikuisina" ja tietenkin täysin irtoamattomina. Merkinnät ovat lisäksi helposti näkyviä ja niistä selviää pankkojen mitat, lujuudet ja tyypit. 
Me Terminatorimiehet olemme olleet aina vastuullisia, tietäen pankon ja tolppien teippien irtoamisen purkukoneilla , sekä lastauksissa. Tästä syystä me emme asenna  pankkoihimme enää ainuttakaan Metsäteollisuudelle kalliita vahinkoja aiheuttavaa teippiä. - Puuta ei ajeta teipeillä , ja korvausvastuuta emme auheuta käyttäjille!!!

Metsäteollisuus ei kuuluisi olla vastuunkantajana ja kielto onkin aivan  selkeä.Miljoonavahingoista  vastuussa on yleisen käytännön mukaan  niitten aiheuttaja. Se, joka kuljettaa muovin/teippit tehdasaluelle, jossa on selkeä kielto , ja vaatimus muovittomuudesta on vastuussa myös vahinkojen aiheuttamisesta. - Satojen tuhansien  eurojen vahinkojen aiheuttaja  on tuolloin joko tuotteen valmistaja, sen käyttäjä , mutta  ei missään nimessä Metsäteollisuus.

-  Teippien poisto on kaikille valmistajille edullista, nopeaa ja helppoa. Teippien poisto on mahdollista tehdä jopa käytössä olevistakin pankoista , vaikkapa painepesurilla. Lisäksi alumiinipankot ovat pelkän teippipoiston jälkeen esimerkillisesti 100%:sesti muovittomia.

 

Heikki Jokela
050 4129 024


22.03.2023 15:00Ensimmäiset Stora Enson massiivipuuelementit asennettu Katajanokan Laiturin tulevaan pääkonttoriin Helsingissä
22.03.2023 13:00Selvitys: EU:n politiikkatoimilla puunkorjuun kustannuksia ja työvoimatarvetta lisäävä vaikutus
22.03.2023 11:00TimberRoad siirtoauton apurunkopaketti etenemässä tuotantovaiheeseen.
22.03.2023 9:00Palkitut: Traficomin Otto Lahdesta Vuoden Autoteknikko
22.03.2023 8:00TÄSSÄ ON AJANTASAINEN, liki 300 Terminatorin valmisvaraston mitat ja pankkomäärät, sekä toimitusten pinnoitevaihtoehdot.
22.03.2023 7:00KAIKKIEN AIKOJEN mahtavin pankkojen MYYNTIKAMPPANJA!!!
22.03.2023 3:00Turvallisuusajattelun vastuuton ja suuri "pluffi".
22.03.2023 0:07Volvo_boliden.jpg Ruotsalainen kaivoskonserni Boliden on yksi ensimmäisistä maailmassa aloittamassa akkusähköautojen käytön raskaassa maanalaisessa liikenteessä vuodesta 2023 alkaen. Kaivosympäristöissä sähköautot voivat tarjota useita suuria etuja ? muka
21.03.2023 15:00Tuliko tästä poishylkäytynyt visio, vai onko se tehokas "junantappaja"???
21.03.2023 13:00Kronos on nyt Kronos Machinery

Siirry arkistoon »