Nicola ja Allison yhteistyöhön

26.01.2023 7.00

Nicola_allison.jpg

Allison Transmission ja Nikola Corporation ovat yhdistäneet voimansa testatakseen Nikolan täyssähkö- ja vetypolttokennokäyttöisiä ajoneuvoja Allisonin huippumodernissa testikeskuksessa.

Yhtiöt työskentelivät yhdessä testatakseen BEV- ja FCEV-ajoneuvojen suorituskykyä valvotuissa lämpöoloissa ja dynamometristen ajosimulaatioiden avulla, joilla voidaan simuloida monenlaisia ​​käyttöjaksoja. Testeissä käytettiin Nikolan vetytankkauslaitteistoa sekä keskuksen tarjoamaa jatkuvaa vetysyöttöä, jolla pystyttiin toteuttamaan keskeytyksettömiä koeajoja. Ajoneuvojen arviointiin sisältyi akunhallinnan seuranta sekä lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmastoinnin (HVAC) testaus, jossa käytettiin hyväksi aurinkosimulaattoria äärilämpötilojen toisintamiseen.

– Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Nikolan kanssa. He kehittelevät parhaillaan innovatiivisia seuraavan sukupolven ajoneuvoja, joilla on pienemmät päästöt ja optimaalinen suorituskyky, kertoo David Proctor, Allisonin VE+ET Centerin pääjohtaja. Hän jatkaa:

– Keskuksemme voi tukea ulkopuolisia testaus- ja validointiohjelmia kaikille eri käyttövoimatyyppien ajoneuvoille, mikä korostaa Allisonin sitoutumista johtavaan rooliin vaihtoehtoisten polttoaineiden kehittämisessä kuljetusalalle.

Allisonin VE+ET Center tarjoaa ajoneuvovalmistajille mahdollisuuden suorittaa testejä turvallisessa, kontrolloidussa ja yhdenmukaisessa ympäristössä, mikä mahdollistaa varmat, luotettavat ja yhdenmukaiset tulokset. Allison simuloi keskuksessaan todellisia ajo-olosuhteita ja ilmasto-oloja. Tämän ansiosta ajoneuvovalmistajat voivat lyhentää tuotekehitysaikaansa ja nopeuttaa validointiaikatauluja – ja tuoda markkinoille innovatiivisia teknologioita ja ajoneuvojärjestelmiä nopeammin ja tehokkaammin. Nopeutuneet testit tuovat myös kustannussäästöjä, kun testien suorittaminen ei ole riippuvaista vuodenaikojen sääolosuhteista ja oikeassa ympäristössä suoritettavien testien tieolosuhteista. 

– Allisonin VE+ET Centerin kykyjen hyödyntäminen on ollut Nikolalle avaintekijä tuotekehityssyklin nopeuttamisessa. Sen ansiosta saimme luottavaisin mielin tuotua uuden Tre BEV:n markkinoille viime vuoden alussa, toteaa Nikolan Head of Vehicle Validation Adam Tarleton. Hän summaa:

– Odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötämme Allisonin kanssa Tre FCEV -tuotteemme kohdalla, jotta voimme toimittaa alan johtavan ja luokkansa parhaan vety-FCEV:n, jonka suorituskyky, laatu ja luotettavuus vastaavat kuorma-autoalan vaatimuksiin.

18.05.2024KATSO TÄSTÄ 17.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset - MUKANA IFAT 2024 MESSUKOOSTE!
17.05.2024Kuumasinkittyjen pankkojen toimitusajat nopeutuvat kesäkausina.
17.05.2024Metsäalalla investoidaan - nyt kannattaa markkinoida!
17.05.2024Koostesivu : "Terminator-tekniikkaa" 1-16.
01.05.2024 0.07LUE TÄSTÄ! Järkälemäinen Kivirock lehti 1/2024 on ilmestynyt - lähes 250 sivua maarakennus, kaivos ja kuljetusalan asiaa
22.05.2024 0.07Ilmanvastus on puutavara-auton suurin ajovastusvoima.
21.05.2024 18.00Tavoitteena kilpailuetu suuremmasta hyötykuormasta ja pienentyneestä ilmanvastuksesta.
21.05.2024 17.00Aerodynamiikka ja ajovastukset.xxl.aero
21.05.2024 15.00Ilmanvastuksen vaikutukset polkupyörällä ajossa.
21.05.2024 13.00MOTIVA: - "Aerodynamiikka ja ajovastukset".

Siirry arkistoon »