Nicola ja Allison yhteistyöhön

26.01.2023 7:00

Nicola_allison.jpg

Allison Transmission ja Nikola Corporation ovat yhdistäneet voimansa testatakseen Nikolan täyssähkö- ja vetypolttokennokäyttöisiä ajoneuvoja Allisonin huippumodernissa testikeskuksessa.

Yhtiöt työskentelivät yhdessä testatakseen BEV- ja FCEV-ajoneuvojen suorituskykyä valvotuissa lämpöoloissa ja dynamometristen ajosimulaatioiden avulla, joilla voidaan simuloida monenlaisia ​​käyttöjaksoja. Testeissä käytettiin Nikolan vetytankkauslaitteistoa sekä keskuksen tarjoamaa jatkuvaa vetysyöttöä, jolla pystyttiin toteuttamaan keskeytyksettömiä koeajoja. Ajoneuvojen arviointiin sisältyi akunhallinnan seuranta sekä lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmastoinnin (HVAC) testaus, jossa käytettiin hyväksi aurinkosimulaattoria äärilämpötilojen toisintamiseen.

– Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Nikolan kanssa. He kehittelevät parhaillaan innovatiivisia seuraavan sukupolven ajoneuvoja, joilla on pienemmät päästöt ja optimaalinen suorituskyky, kertoo David Proctor, Allisonin VE+ET Centerin pääjohtaja. Hän jatkaa:

– Keskuksemme voi tukea ulkopuolisia testaus- ja validointiohjelmia kaikille eri käyttövoimatyyppien ajoneuvoille, mikä korostaa Allisonin sitoutumista johtavaan rooliin vaihtoehtoisten polttoaineiden kehittämisessä kuljetusalalle.

Allisonin VE+ET Center tarjoaa ajoneuvovalmistajille mahdollisuuden suorittaa testejä turvallisessa, kontrolloidussa ja yhdenmukaisessa ympäristössä, mikä mahdollistaa varmat, luotettavat ja yhdenmukaiset tulokset. Allison simuloi keskuksessaan todellisia ajo-olosuhteita ja ilmasto-oloja. Tämän ansiosta ajoneuvovalmistajat voivat lyhentää tuotekehitysaikaansa ja nopeuttaa validointiaikatauluja – ja tuoda markkinoille innovatiivisia teknologioita ja ajoneuvojärjestelmiä nopeammin ja tehokkaammin. Nopeutuneet testit tuovat myös kustannussäästöjä, kun testien suorittaminen ei ole riippuvaista vuodenaikojen sääolosuhteista ja oikeassa ympäristössä suoritettavien testien tieolosuhteista. 

– Allisonin VE+ET Centerin kykyjen hyödyntäminen on ollut Nikolalle avaintekijä tuotekehityssyklin nopeuttamisessa. Sen ansiosta saimme luottavaisin mielin tuotua uuden Tre BEV:n markkinoille viime vuoden alussa, toteaa Nikolan Head of Vehicle Validation Adam Tarleton. Hän summaa:

– Odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötämme Allisonin kanssa Tre FCEV -tuotteemme kohdalla, jotta voimme toimittaa alan johtavan ja luokkansa parhaan vety-FCEV:n, jonka suorituskyky, laatu ja luotettavuus vastaavat kuorma-autoalan vaatimuksiin.

01.04.2023KATSO TÄSTÄ 31.3. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset - mukana kooste Villi Länsi konepäiviltä
01.04.2023TÄSSÄ ON AJANTASAINEN, liki 300 Terminatorin valmisvaraston mitat ja pankkomäärät, sekä toimitusten pinnoitevaihtoehdot.- Tilaa omasi, ennen vähintään 200.euron/kpl? = 10% hinnankorotuksia!!!
02.04.2023 0:07Terminatoreitten pintakäsittely.
01.04.2023 18:00Terminatoreitten liukuesteet ja rautahammastus.
01.04.2023 17:00Olemme kehittäneet maailman parhaimman pankkomalliston, - ja olemme ylpeitä siitä.
01.04.2023 15:00Terminatoreitten ja TimberMaxxien painoetu ja niitten kevennysmenetelmät.
01.04.2023 13:00Nippusidonnan pitovoimien varmistus.
01.04.2023 11:00Pankkojen -, ja sen myötä myös nippujen paikallaanpysyvyys on yksi tärkeimmisä sidonnan perustoista.
01.04.2023 7:00Geolämpöä kiinteistöihin - Caverion ja St1 Lähienergia yhdistävät nyt osaamisensa suurkiinteistöjen maalämpöprojekteissa
01.04.2023 3:00Retro Trucks Lahes lauantaina 6.5.2023

Siirry arkistoon »