Rototiltin uusi keskusvarasto otettiin käyttöön: "Tämä on asiakkaillemme suuri päivä"

13.03.2023 13:00

rotovarasto.jpg

Rototilt on nyt ottanut käyttöön Rosersbergin jakelukeskuksensa, joka sijaitsee strategisesti edullisesti lähellä Arlandan lentokenttää Tukholmasta pohjoiseen. Investointi lyhentää toimitusaikoja sekä parantaa palvelujemme joustavuutta ja käytettävyyttä. 

Klo 16 mennessä tehdyt tilaukset ovat toimitettavissa asiakkaille Pohjoismaissa jo seuraavana päivänä.

– Tämä on kaukonäköinen investointi jälkimarkkinoillemme tavoitteena tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Tiedämme, miten tärkeää on pystyä pitämään koneet käynnissä, sanoo jälkimarkkinointipäällikkö Jan Karlsson.

Juhlalliseen käyttöönottoseremoniaan kuuluivat asianmukainen nauhanleikkaus, kiertokäynti jakelukeskuksessa ja syötävää kuohujuomineen kutsuvieraille, joihin kuului asiakkaita, jälleenmyyjiä ja mediaa.

– Tämä on meille suuri päivä ja tärkeä askel kasvussamme. Yhtä tärkeä askel tämä on myös asiakkaillemme, jotka tulevat huomaamaan siitä koituvat parannukset, Jan totesi.

Jakeluvarasto on globaalin logistiikkayhtiö DSV:n rakennuttama aivan uusi rakennus. Siitä on Rototiltin käytettävissä 2 500 neliömetriä lattiapinta-alaa ja 2000 kuormalavapaikkaa. Kun Rototilt ja DSV kehittivät palvelua, tehokkuus asiakkaan näkökulmasta oli keskeinen tavoite. Elektronisesti ohjattu automaattivarasto noutaa pienemmät tuotteet pakkauspisteeseen, josta tilaus toimitetaan edelleen seurattavana lähetyksenä. Investointi keskusvarastoon tarkoittaa, että Rototilt keskittää vastedes koko varaosavalikoimansa Vindelnin sijaan Rosersbergiin.

– Tästä lähtien kaikki varaosat lähetetään täältä. Kun tuotanto ja jälkimarkkinavarasto on nyt eriytetty, meille avautuu uusia mahdollisuuksia. Tätä asiakkaamme ovat toivoneet. Koneiden on oltava keskeytyksittä käytettävissä, ja sen pohjalta haluamme kehittää jälkimarkkinoitamme. Tämä investointi on suuri edistysaskel, Jan sanoo.

Rosersberg on keskellä Pohjois-Tukholman logistiikkakeskusta. Matka sieltä Arlandan lentokentälle on seitsemän kilometriä ja E4-tie on vain kilometrin päässä. Tämä merkitsee suurta parannusta varsinkin pohjoismaisille asiakkaillemme, jotka voivat tehdä tilauksen seuraavan päivän toimitukseen vielä klo 16. Muualle Eurooppaan toimitukset nopeutuvat yhdellä päivällä.

– Olemme tehneet perusteelliset selvitykset asiakkaillemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Sijainnin valinta ja yhteistyö DSV:n kanssa tarkoittaa, että saamme käytettäväksi paremmat ja kustannustehokkaammat kuljetusratkaisut. Suuret tilat tarkoittavat myös, että voimme kasvaa ajan myötä tarvitsematta tehdä itse lisäsijoituksia kiinteistöihin, Jan sanoo. 

Kaikkien jakelukeskuksen tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta voimme jatkaa kehitystyötämme.

– Emme lopeta tähän. Asiakkaamme asettavat meille suuret vaatimukset ja tutkimme jatkuvasti, miten voisimme parantaa jälkimarkkinoitamme asiakkaiden kasvavien tarpeiden täyttämiseksi.

22.03.2023 13:00Selvitys: EU:n politiikkatoimilla puunkorjuun kustannuksia ja työvoimatarvetta lisäävä vaikutus
22.03.2023 11:00TimberRoad siirtoauton apurunkopaketti etenemässä tuotantovaiheeseen.
22.03.2023 9:00Palkitut: Traficomin Otto Lahdesta Vuoden Autoteknikko
22.03.2023 8:00TÄSSÄ ON AJANTASAINEN, liki 300 Terminatorin valmisvaraston mitat ja pankkomäärät, sekä toimitusten pinnoitevaihtoehdot.
22.03.2023 7:00KAIKKIEN AIKOJEN mahtavin pankkojen MYYNTIKAMPPANJA!!!
22.03.2023 3:00Turvallisuusajattelun vastuuton ja suuri "pluffi".
22.03.2023 0:07Volvo_boliden.jpg Ruotsalainen kaivoskonserni Boliden on yksi ensimmäisistä maailmassa aloittamassa akkusähköautojen käytön raskaassa maanalaisessa liikenteessä vuodesta 2023 alkaen. Kaivosympäristöissä sähköautot voivat tarjota useita suuria etuja ? muka
21.03.2023 15:00Tuliko tästä poishylkäytynyt visio, vai onko se tehokas "junantappaja"???
21.03.2023 13:00Kronos on nyt Kronos Machinery
21.03.2023 9:00Kainuun metsäpeurakannan kasvu jatkuu

Siirry arkistoon »