Parkerin juomien annosteluun tarkoitettu teknopolymeeriventtiilisarja mahdollistaa nopean asennuksen sekä kunnossapidon ilman työkaluja

08.06.2023 13.00


Maailman johtavan hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistajan Parker Hannifinin Fluid and Climate Controls Europe ‑yksikkö julkistaa uuden Q- ja C-sarjan teknopolymeeriventtiilijärjestelmän. Kyseessä on uusi tuotesarja, joka mullistaa juomien annostelun nykyiset standardit.

juomaparker.jpg

Tuotesarja tuo markkinoille useita magneettiventtiiliteknologian innovaatioita sekä muotoilun tuomia etuja, joita voidaan hyödyntää nesteiden käsittelyssä. Q-sarjan teknopolymeeriventtiilijärjestelmä on suunniteltu niin, että se tarjoaa mahdollisimman nopean asennuksen ja kunnossapidon työkaluttoman Push-to-Connect-järjestelmänsä ansiosta. C-sarjan patruuna on kertakäyttöinen magneettiventtiili, joka täydentää Q-sarjan.

C-sarja voidaan tilata käytettäväksi Q-sarjan sisäänrakennetun patruunan tilalla tai integroitavaksi pesään, joka on suunniteltu mittapiirustusten mukaisesti lohkojen tai tiettyjen järjestelmien toteuttamiseen.

”Tämä Parkerin uusi tuote tarjoaa rakentajille ja loppukäyttäjille mahdollisuuden saavuttaa ainutlaatuinen tehokkuuden ja kustannusoptimoinnin taso verrattuna siihen, mitä tällä hetkellä on saatavilla”, kertoo Valerio Pozzi, Fluid Control Solutions Europe ‑yksikön Marketing Manager. ”Ainutlaatuisen ja innovatiivisen suunnittelun ansiosta patruunan magneettiventtiilijärjestelmä tuo lisäarvoa, ratkaisee mukautus- ja käyttövarmuusongelmia, yksinkertaistaa toimintaa ja vastaa kattavasti markkinoiden näkyviin ja piileviin tarpeisiin.”

Uusi sarja vastaa asiakkaiden ja asiaankuuluvan teollisuuden ratkaisemattomiin tarpeisiin työkaluttomalla asennuksella, yksinkertaisella kunnossapidolla, saatavuudella ja ennennäkemättömällä käyttövarmuudella sekä Parker-tuotteille ominaisella luotettavuudella ja kestävyydellä.

Koko magneettiventtiili on suunniteltu kertakäyttöisen patruunan pohjalta. Patruuna on täysi venttiili, johon kaikki liikuteltavat ja kuluvat elementit yhdistyvät. Sekä ennalta ehkäisevät kausihuollot että ennakoimattomat huollot voidaan nyt suorittaa paikan päällä, ja kertakäyttöinen patruuna voidaan vaihtaa uuteen helposti. Kertakäyttöisen patruunan irrottamiseen voidaan käyttää pidikettä, joka sulkee venttiilin kelan kokoonpanossa.

Parkerin teknopolymeerisarja on varustettu Parker Tracking System (PTS) ‑järjestelmällä. PTS on Parker Hannifinin kehittämä, ylläpitämä ja tukema kaluston merkintä- ja hallintaratkaisu. Sillä voidaan merkitä sekä Parkerin että muiden valmistajien osia ja hallita niitä. Välitön jäljitettävyys, pääsy asiakirjoihin ja teknisiin tietoihin sekä helppopääsyiset kosketuspisteet ovat käytettävissä suoraan asennuspaikassa, mikä parantaa asiakaskokemusta ja nostaa tuotteet keskeisen teknologian asemaan.

Parker-tuotteiden modulaarinen rakenne erillisine magneettiventtiileineen ja sähköosineen tarjoaa asiakkaalle lisää joustavuutta ja mahdollistaa useita yhdistelmiä. Tämä lisäjoustavuus tarkoittaa sitä, että jälleenmyyjät voivat pienentää venttiilivarastojaan huomattavasti ja säilyttää silti saman toiminnan tason. Parkerilla on vertaansa vailla oleva kokemus räätälöityjen tuoteratkaisujen kehittämisestä korkeimpien teknisten edellytysten sekä ympäristö-, energia- ja käyttöikävaatimusten mukaisesti.

Lisätietoja Q-sarjan ja C-sarjan teknopolymeeriventtiilijärjestelmästä saat seuraavilta sivuilta: 
https://ph.parker.com/fi/fi/q-series
https://ph.parker.com/fi/fi/c-series

18.05.2024KATSO TÄSTÄ 17.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset - MUKANA IFAT 2024 MESSUKOOSTE!
17.05.2024Kuumasinkittyjen pankkojen toimitusajat nopeutuvat kesäkausina.
17.05.2024Metsäalalla investoidaan - nyt kannattaa markkinoida!
17.05.2024Koostesivu : "Terminator-tekniikkaa" 1-16.
01.05.2024 0.07LUE TÄSTÄ! Järkälemäinen Kivirock lehti 1/2024 on ilmestynyt - lähes 250 sivua maarakennus, kaivos ja kuljetusalan asiaa
24.05.2024 11.00Alumiinipankkojen aiheuttamat ilmanvastusvoimat on mahdollista puolittaa !!!
24.05.2024 9.00Puutavarayhdistelmien kuormatilojen ilmavastuspinnoissa yllättävän suuria eroja!
24.05.2024 7.00TimberRoad yhdistelmien kantavuusluokka tehdään minimissään 52- tonnisiksi.
24.05.2024 3.00Tiesitkö,että ......???
24.05.2024 0.07Artikkelimme vuodelta 2015 : - Puutavara - ajoneuvoyhdistelmän aerodynamiikka ja polttoaineenkulutus.

Siirry arkistoon »