Ponssen Kuopion asiakaspalvelukeskus uudistui

19.09.2023 17:00

ponssekuopiop.jpg

Ponsse on uudistanut Kuopion asiakaspalvelukeskuksensa Sahakadulla. Taustalla on halu palvella asiakkaita entistä paremmin sekä varmistaa huolto- ja varaosapalveluiden toimivuus aiempaa joustavammin.   

Kuopion palvelut koostuvat monipuolisesta varaosa- ja metsäkonetarviketarjonnasta, konemyynnistä, laajasta kenttähuollosta sekä Ponsse Shopista, joka tarjoaa laadukkaita vaatteita työhön ja vapaa-aikaan.  

“Kuopion uusitun asiakaspalvelukeskuksen avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kun huolto- ja varaosapalvelut pelaavat aiempaa joustavammin, asiakkaamme pääsevät keskittymään omaan liiketoimintaansa entistä paremmin. Kuopioon rakennettiin uudistuksen yhteydessä kokonaan uudet asiakaspalvelutilat, joissa toimii nyt töiden vastaanotto, varaosamyynti ja Ponsse Shop”, kertoo Ponssen Suomen maajohtaja Jani Liukkonen.   

Kuopion asiakaspalvelukeskus, joka sijaitsee osoitteessa Sahakatu 1, on aloittanut toimintansa vuonna 2020. Tiloissa työskentelee vakituisesti 10 metsäkoneiden huollon ja myynnin kokenutta ammattilaista. Uusitun tilan avajaisia ja markkinapäivää vietetään 15. syyskuuta yhteistyössä samassa kiinteistössä toimivan Avescon kanssa.  

Ponsse Express – asiakkaillemme räätälöidyt palvelut 

Ponsse Express -palvelu on joustava ja asiakastarpeisiin räätälöity metsäkonevaraosien toimitus- ja rahtipalvelu. Express-palvelua on saatavilla Suomessa joko rahti- tai toimituspalveluna. Kuopion alueella toimituspalvelu on toiminut vuodesta 2019 lähtien.  

Express-toimituspalvelu räätälöidään täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan ja sovitut metsäkonetarvikkeet sekä metsäkoneiden kulutusosat toimitetaan suoraan asiakkaan hyllyyn. Tilaus jätetään verkon kautta Ponssen varaosamyyntiin, jonka jälkeen Ponssen logistiikkakeskus kerää tilaukset ja toimittaa ne asiakkaille. Palvelu on asiakkaalle kokonaisvaltainen ratkaisu myös ympäristön ja kierrätyksen kannalta, kun hyllyjen täydennyksen yhteydessä vanhat varaosat ja tyhjät muovikanisterit, esimerkiksi voiteluaineista, toimitetaan kierrätykseen. Toimituspalvelun kautta asiakas voi myös ylläpitää teräketju- ja laippahuoltoa, jossa tylsät terät viedään yhteistyökumppanin avulla huollettavaksi ja toimitetaan teroitettuna takaisin. Toimituspalvelun piirissä on Suomessa noin 250 Ponssen asiakasta, ja se on toiminut vuodesta 2017 lähtien. 

Toisessa Express-palvelun vaihtoehdossa, eli rahtipalvelussa, asiakas tilaa varaosat verkosta ja ne toimitetaan noutopaikkoihin palveluautoilla. Parhaimmillaan asiakas tilaa varaosan illalla ja se on toimitettu perille jo seuraavaksi aamuksi. Palvelun ansiosta asiakkaidemme metsäkoneet pystyvät työskentelemään keskeytyksettä mahdollisimman pitkään. Rahtipalvelulla on Suomessa yhteensä kolme eri reittiä, pohjoinen, itäinen ja läntinen, ja se on toiminut vuodesta 2017 lähtien. 

Ponsse Suomen palveluverkostossa on yhteensä 26 toimipaikkaa, joissa työskentelee noin 200 ammattilaista. Ponssen markkinaosuus Suomessa on noin 50 prosenttia. 

30.09.2023LUE TÄSTÄ! Syksyn suuri Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt - lähes 150-sivua alan asiaa
30.09.2023KATSO TÄSTÄ 29.9. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
04.10.2023 9:00Kanada on metsäteollisuusmaa , ja esimerkillinen myös muovittumuudessa.
04.10.2023 7:00Uusia tuotteita markkinoille - Rototilt Control yhä useampiin kaivinkoneisiin
04.10.2023 3:00Suomenkielinen oppikirja koneoppimisen perusteista ilmestynyt
04.10.2023 0:07Auton varaosien tilaus EU:n ulkopuolelta vaikeutuu - jatkossa päästötiedot raportoitava EU-komissiolle
03.10.2023 17:00Puutavarapankkojen tolppapituudet kasvaneet merkittävästi
03.10.2023 15:00Liikenteen erillisverokertymä kasvoi noin 4,7 miljardiin euroon ? Kuorma-autoja rekisteröitiin syyskuussa poikkeuksellisen vähän
03.10.2023 13:00Skenaario: Jatkuvapeitteiseen kasvatukseen siirtyminen ojitetuissa korpikuusikoissa lisäisi Suomen ilmastohyötyjä verrattuna avohakkuuseen
03.10.2023 11:00Mutta mistä mahtaakaan johtua tolppaporkeuksien hurjat erot ???

Siirry arkistoon »