Renault Trucks Master uudistui täydellisesti

24.11.2023

RED_MASTER.png

Renault Trucks on ilmoittanut tuovansa markkinoille uuden sukupolven Renault Trucks Master Red EDITION -hyötyajoneuvon vuonna 2024. 

Renault Trucks esittelee uusimman version Renault Trucks Master Red EDITION -ajoneuvosta: monipuolinen, laajoilla liitettävyysominaisuuksilla optimoitu hyötyajoneuvo kaupunkikäyttöön. Sähköversio erottuu edukseen hiljaisuudellaan, käytönaikaisesta CO2-päästöttömyydestä ja mahdollistaa rajoittamattoman pääsyn kaikille kaupunkialueille, samalla säilyttäen paikallisten asukkaiden elämänlaadun.

Täysin uusi, aerodynaaminen ja suorituskykyinen ajoneuvo 

Renault Trucks E-Tech Master Red EDITIONin täysin uuden aerodynaamisen muotoilun ansiosta energiankulutus on huomattavasti pienempi, jopa 21 % edelliseen sukupolveen verrattuna. Sähkökäyttöiset versiot akustot 40 kWh:n tai 87 kWh:n tarjoavat jopa 410 km:n WLTP-kantaman.

Renault Master Red EDITIONin polttomoottorit ovat jatkossa 2-litraisia. Valmistajan Trafic-mallista tuttujen moottorivaihtoehtojen teholuokitukset vaihtelevat 105–170 hv välillä. Suomalaisittain odotetuimpiin ja kaivatuimpiin uudistuksiin lukeutuu uusi 9-vaihteisen automaattivaihteiston, joka korvaa aikaisemman robottivaihteiston.

Renault_Trucks_E-Tech_Master_range.jpg

Kattava mallisto, joka on räätälöity jokaiseen toimintaan

Renault Trucks Master on saatavana viidellä eri korimallilla, ja myös päällirakennettuna tehtaalta kippilavalla tai erilliskorilla, tällöin varusteet ovat optimoitu ajotehtävää varten. Saatavilla on myös henkilökuljetusmallit. Renault Trucks -verkosto tarjoaa myös laajan valikoiman muita varusteita kunkin sektorin vaatimuksiin.

Renault Trucks on myös suunnitellut neljä lisävarustepakettia, jotka tekevät ajoneuvosta entistä paremmin eri tehtäviin soveltuvan

  • "Delivery" jakelukuljetuksiin,
  • "Parking Assist" kaupungissa liikkumisen helpottamiseksi,
  • "Storage" kuormatilan optimoimiseksi,
  • "Driver Assist" varmistamaan kuljettajan ja muiden tiellä liikkujien turvallisuus.

Renault_Trucks_E-Tech_Master_koelauta.jpg

Edistyneet mukavuus- ja turvallisuusominaisuudet

Renault Trucks Masterissa on vakiona kattavat varusteet, jotka lisäävät ajomukavuutta, mukaan lukien kuljettajalle muotoiltu kojelauta, 10,1 tuuman lisänäyttö, induktiolaturi ja yhteensopivuus Apple CarPlayn ja Androidin Auto kanssa, Google-palvelut, automaattinen ilmastointi ja runsaat säilytystilat. Renault Trucks Master E-Tech Red EDITIONissa on täysdigitaalinen mittaristo vakiona.

Lisäksi uudet edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät (ADAS) lisäävät turvallisuutta ja ajomukavuutta. Uudessa Renault Trucks Master Red EDITIONissa on mukautuva vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, pysäköintianturit (takana, edessä ja sivulla), peruutuskamera, kaista-avustin, kuolleen kulman varoitus ja liikennemerkkien tunnistus. 

Noin 1,5 metriä aikaisempaan pienemmällä kääntösäteellä Renault Trucks Master Red EDITION tarjoaa optimaalisen ketteryyden, mikä helpottaa liikkumista kaupunkien keskustojen ahtaissa paikoissa.

Renault Trucks Master Red EDITIONissa on erottuvia design-elementtejä, jotka ovat merkille ominaisia. Ensinnäkin se erottuu edukseen jäähdyttimen säleikkönsä ansiosta, jota koristaa punainen nauha. Siinä on punaiset EDITION-tunnukset sivuilla ja muusta mallistosta tuttu tunnuskilpi takaovessa. Punaiset turvavyöt, ainutlaatuiset istuinpäälliset ja lattiamatot tekevät matkustamosta huomattavan viihtyisän.

Laajat palvelut optimaaliseen tuottavuuteen

Renault Trucks Master Red EDITIONin diesel tai sähköinen versio on täysin liitettävä, joka mahdollistaa uusien palveluiden kehittämisen. Dynaaminen huoltosuunnitelma mahdollistaa huoltotoimenpiteiden optimoimisen, jotta hyötyajoneuvoasiakas saa mahdollisimman hyvän kannattavuuden. Kuljettaja saa käyttöönsä sovelluksen, jonka avulla hän voi vastaanottaa autostaan ilmoituksia ja esimerkiksi seurata latauksen edistymistä. 

Renault Trucksin osaaminen auttaa myös hyötyajoneuvojen omistajia

Hyötyajoneuvojen asiakkaat hyötyvät Renault Trucksin laajasta verkostosta ja ammattilaisten osaamisesta. Korjaus- ja huoltotoimenpiteet tehdään koulutettujen ammattilaisten toimesta, oli kyseessä diesel- tai sähköajoneuvo. Renault Trucks -verkosto tarjoaa hyötyajoneuvoasiakkailleen laajat aukioloajat (myös lauantaisin) ja ammattitaitoisen henkilökunnan, jonka avulla voidaan vastata yritysasiakkaiden tarpeisiin.

02.03.2024KATSO TÄSTÄ 1.3. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
20.02.2024LUE TÄSTÄ! Talven jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt
20.02.2024=================== Evo 5 Z, Evo 7 Z ja Evo 10 Z -tarjouspaketit alkuvuodelle 2024 4+6 = 6 ja 10 pankkoisiin yhdistelmiin
04.03.2024 3.00Suomen ajoneuvokanta kasvoi vuonna 2023
04.03.2024 0.07Uiton Matti Laihialta se oli maailman ensimmäinen Alukarikkamies 70-luvun puolivälissä.
03.03.2024 17.00Kauhavan puukko on "kaksineuvpoonen" - Terminator, ja TimberMaxx kolme !!!
03.03.2024 15.00SKALin keskeiset esitykset hallitukselle
03.03.2024 13.001.+ 2.+3 + loiskuorma- yhteensä jopa 10.000kg.
03.03.2024 12.00Kuormakoko, ja kuorman sidonta ovat alumiinipankkojen sudenkuopat.
03.03.2024 11.003. Perävaunu varusteineen.

Siirry arkistoon »