Rotatorille uusi huoltokorjaamo Kajaaniin

03.12.2023 3.00

DJI_0170.jpg

Suomalainen perheyhtiö Rotator Oy jatkaa palveluverkostonsa kehittämistä. Uusin huolto- ja korjaamotoimintoihin keskittyvä toimipiste sijaitsee Kajaanissa osoitteessa Syväojankatu 9.

Kajaanin toimipistettä vetää korjaamopäällikkö Jussi Tolonen.
”Aloitin Rotatorilla vuonna 2008, jolloin silloinen Talvivaaran Kaivos avattiin Sotkamoon ja samalla Rotator avasi huoltopisteen kaivosalueelle. Nykyisin Terrafame -nimellä toimivassa kaivoksessa meillä on kattavat huoltopalvelut, jotka palvelevat pääosin alueella toimivia urakoitsijoita. Siellä on paljon erilaista meidän maahantuomaa kalustoa aina Merlo-kurottajista, Hitachi-kaivukoneisiin ja isoihin, jopa 360-tonnisiin kaivoskoneisiin, sekä kiviautoihin.

IMG_2847.jpg

Tarve uudelle kiinteälle toimipisteelle Kajaanissa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaivokselta, tuli osittain kaivosalueen urakoitsijoiden kautta.
”Heillä on paljon kalustoa alueella ja myös muuta toimintaa Kainuun alueella. Toimipisteen tarkoitus on tukea Sotkamon toimintoja, jossa lisääntyneen urakoitsijamäärän myötä tilantarve kasvoi. Tässä Kajaanin toimipisteessä pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme entistäkin paremmin täyttäen samalla palvelulupaustamme. Rotatorilla on jo ennestään hyvin maan kattava palveluverkosto, jota tämä uusi toimipiste täydentää. ”

Kiinteiden huoltopisteiden lisäksi asiakkaita palvellaan kahden huoltokuorma-auton voimin.
”Isompaa huoltoa tai korjausta vaativat laitteet siirretään toimipisteisiimme, mutta perushuollot ja varsinkin isojen koneiden työt pyritään tekemään paikan päällä kohteessa. Kaksi täysin varusteltua kuorma-autoa ovat meille tärkeä osa toimintaamme”, sanoo Tolonen. 

IMG_2785.jpg

Kattavat korjaamopalvelut

Kajaanin toimipisteessä tehdään perinteisen konehuollon lisäksi myös komponenttikorjauksia.
”Tilat mahdollistavat erilaisten lisälaitteiden ja komponenttien, kuten iskuvasaroiden, alennusvaihteistojen, hydraulisylinterien jne. huollot sekä korjaukset. Hallissa on sisätilaa noin 500 neliötä ja ulkona saman verran katettua tilaa. Isojen ovien ansiosta halliin mahtuu suurempikin kone ja esimerkiksi murskausyksikkö voidaan huoltaa tarvittaessa sisätiloissa.”

Rotator palvelee kaikkia maanrakennusalan urakoitsijoita huolto- ja korjaamotarpeissa. Kainuussa jälkipalvelutehtävissä työskentelee 20 henkilöä.
”Kahdestakymmenestä 15 on asentajia, jotka palvelevat asiakkaita sekä Sotkamossa että Kajaanissa.”

 IMG_2777.jpg

Rotatorin Kainuun henkilökuntaa uudessa Kajaanin toimipisteessä. Kuvassa vasemmalta Iurii Bondarev, Olli-Pekka Mikkonen, Jussi Tolonen, Juha Sirviö ja Marko Juntunen.

 Varaosapalvelua ei toistaiseksi ole saatavilla suoraan Kajaanista, mutta tarvetta seurataan tarkasti.
”Meillä on valmiina oma tila mahdollista varaosavarastoa varten, mutta alkuun ainakin mennään tilauksien kautta. Rotatorin Vantaan päävarastolta kaikki yleisimmät osat saadaan seuraavaksi päiväksi Kajaaniin. Jos tarvetta varaosamyynnille ilmenee, olemme valmiit reagoimaan nopeastikin.”

Osoitteessa Syväojankatu 9 sijaitseva uusi toimipiste on avoinna työtilanteen mukaan.
”Edelleen teemme pääosan töistämme suoraan kohteessa ja parhaiten meidän tavoittaa puhelimitse. Tulevaisuudessa tavoitteena olla paikalla päivittäin kiinteinä aikoina.”

Yhteystiedot Rotator Kajaani/Sotkamo
Työnjohto: Jussi Tolonen, 010 583 8282
Varaosat ja kenttähuollon työnjohto: Jukka Määttä, 010 583 8229
Myynnin yhteystiedot: https://www.rotator.fi/yhteystiedot/

15.06.2024 7.00Nimitykset: Jouni Kummala palaa takaisin Vehoon - Suomen Hyötyajoneuvoliiketoiminnan johtoon
15.06.2024KATSO TÄSTÄ 14.6. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
14.06.2024KOME 40-VUOTTA VAUHDISSA MUKANA
04.06.2024VIELÄ EHTII !!!: -"Metsäalalla investoidaan - nyt kannattaa markkinoida"!
17.05.2024Koostesivu : "Terminator-tekniikkaa" 1-16.
20.06.2024 9.00Puutavarayhdistelmien kuormatilavertailu.
20.06.2024 7.00Puutavarapankkojen kuormatilavertailu vuodelta 2014.
20.06.2024 3.00- 2017 kannanottoni Alucarin ja Metsätranssin uutisointiin: " Terminatorit laittomia - alumiinipankkoihin yhtä paljon puita laillisesti" .
20.06.2024 0.07Missä menee ero huijauksen ja törkeän petoksen välillä ???
19.06.2024 18.00Kuormatilavertailut Maxmossa, ja kilpailevilla teräspankkovalmistajilla oli kovan tason huiputus pakottavassa markkinatilanteen nopeassa muutoksessa.

Siirry arkistoon »