My Sandvik Productivity -telematiikkaratkaisu tarjolla nyt myös Sandvikin maanpäällisiin i-sarjan porauslaitteisiin

08.06.2023 17:00

Sandvik_Ranger_DX800i.jpg

Sandvik Mining and Rock Solutions laajentaa jälleen digitaalisten ratkaisujen tarjontaansa. Sandvikin maanalaisten laitteiden hyödyntämä edistyksellinen telematiikkaratkaisu on saatavissa nyt myös maanpäällisiin i-sarjan porauslaitteisiin. My Sandvik Productivity kokoaa yhteen tiedot laitteen kunnosta, käyttöasteesta sekä toiminnan tehokkuudesta ja tarjoaa siten edellytykset tehdä reaaliaikaiseen tietoon pohjautuvia päätöksiä.

Jo nykyään i-sarjan maanpäällisten porauslaitteiden käyttäjät ovat voineet nähdä My Sandvik Insight -palvelun kautta porauslaitteen tuotantotiedot ja paljon muutakin kaluston käyttöä kuvaavaa dataa. Nyt My Sandvik Productivity -ratkaisun avulla on mahdollista seurata myös laitteiden kuntoa ja laitekannan käyttöastetta. Tiedot auttavat parantamaan käyttöastetta, ehkäisemään laiterikkoja ja aikatauluttamaan huoltoja. Tiedot näytöillä ovat helppolukuisia, mikä auttaa parantamaan toiminnan tehokkuutta ja työmenetelmiä.

Tuottavuuteen liittyy paljon muutakin kuin porausteho ja tunkeumanopeudet – työjärjestelyillä on myös keskeinen rooli. Porauslaitteen käyttö- ja joutokäyntiajat vaikuttavat merkittävästi tuottavuuteen. Tuotantomääriä, tuntikohtaista tuottavuutta, reikälaatua ja uusintaporauksia kannattaa kuitenkin tarkastella vasta sitten, kun on saanut muodostettua toiminnasta kokonaiskuvan. My Sandvik Productivity tarjoaa yksityiskohtaiset tiedot porauslaitteiden käyttöasteesta ja tuottavuudesta. Ratkaisu näyttää visuaalisessa muodossa, missä mahdollista tehokasta kokonaistyöaikaa on menetetty ja antaa mahdollisuuden siten tehdä tarvittavia korjaavia toimenpiteitä.

My Sandvik Productivity tuottaa yksilöllisten raporttien lisäksi räätälöityjä näkymiä datasta. Näkymiin voi koota kunkin kohteen tärkeimmät mittarit tai yhteenvedon laitteiden kunnosta sekä ilmoitukset vaadittavista huoltotoimenpiteistä.

TIM3D-paikannusjärjestelmällä varustetuilla porauslaitteilla on mahdollista myös siirtää porauskaaviot langattomasti toimiston ja laitteen välillä. My Sandvik Productivity -ratkaisun käyttöönotto i-sarjan porauslaitteilla on helppoa ja nopeaa. Vuositilauksen lisäksi vaaditaan Sandvik Knowledge Box™ sekä yhteys matkapuhelinverkkoon tai muuhun langattomaan verkkoon. My Sandvik Productivity korvaa nykyisen SanRemo-järjestelmän.

23.09.2023KATSO TÄSTÄ 22.9. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
18.09.2023KATSO TÄSTÄ 15.9. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
18.09.2023Lisätietoja "muovinpoiston erityisoperaatiosta" hintaluokkineen ja aikatauluineen.
24.09.2023 0:07Hakkuukone mittaustilasto vuodelle 2022 julkaistu
23.09.2023 19:00Miksi "tuuninkimiehet" eivät keiku tuottavuustilastojen kärkisijoilla.
23.09.2023 15:00Miksi metsäkoneita ei tuunata.
23.09.2023 13:00Mitä eroa on "tuuningilla", tuottavuudella, , ja turvallisuudella ???
23.09.2023 11:00Tekninen kouluttaja Rami Vähävirta on nähnyt autoilun sähköistymisen
23.09.2023 9:00Raakapuun käsittelyn 100%:nen nuovittomuusvaade päättyy tehdaspurussa.
23.09.2023 7:00Firestonen uusi kuorma-autojen rengasvalikoima tarjoaa paremman kilometrituloksen ja polttoainetehokkuuden

Siirry arkistoon »